mesin motong jukut Cina kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online

Vigorun Tech utamana ngahasilkeun remote control mowers padang rumput hejo jeung urang boga tim Panalungtikan sarta Pengembangan Téknis profésional. Mower dina pidéo mangrupikeun salah sahiji produk kami anu pang populerna-mesin motong jukut Cina kalayan harga anu pangsaéna pikeun dijual mésér online. Éta ngagunakeun mesin Yamaha 7.5Hp sareng cocog sareng standar émisi Euro 5. Motong rubak 800MM, sarta lamping climbing maksimum tiasa 50 derajat. Rentang kadali jauh nepi ka 200M. Sareng tiasa dianggo salami 6 jam kalayan tanki gas pinuh. Upami anjeun resep kana mesin pemotong rumput jarak jauh ieu, mangga ngahubungi kuring ayeuna. Rincian kontak aya di handap video.

mesin motong jukut Cina kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online

Mesin motong jukut Cina urang kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online persis bisa ngajawab masalah mowing Anjeun. Nalika anjeun nyobian traktor pemotong rumput di lamping tapi ampir tipped. Ieu bener teu aman pikeun supir. jadi RC jukut cutter ieu jalan keajaiban bari anjeun ngan nangtung jeung lalajo jauh.
  • mesin motong jukut Cina kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online
  • Cina condong mower kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online
  • Cina industri kadali jauh mower padang rumput hejo kalawan harga pangalusna pikeun diobral mésér online
  • Mesin pemotong padang rumput hejo Cina kalayan harga pangsaéna pikeun dijual mésér online
  • mesin motong padang rumput hejo Cina kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online
Mowers RC kami bisa loba dipaké dina greening komunitas, taman ékologis, taman ékologis, tanggul, tegalan, weeds sawah, lapangan maén bal, leuweung, tegalan leuweung, buruan hareup, jsb.
Dibandingkeun sareng mowers padang rumput hejo sarupa di pasar Éropa sarta Amérika, urang boga kaunggulan harga badag sarta kualitas produk dijamin, sahingga anjeun méakkeun kurang duit jeung ngarasakeun mowers padang rumput hejo sarua atawa malah hadé.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Métode nyetirMapayMapayMapayNgagodkeunNgagodkeun
Mesin / DayaYamaha 7.5HpLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
motong Width550mm550mm800mm550mm800mm
Luhur motong adjustableLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhSumuhun, ku leungeunLeres, ku jarak jauh
Ngeusi batrenuhunnuhunnuhunteunuhun
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
beurat135kg150kg240kg100kg230kg
Urang néangan agén, distributor jeung dealers of mowers padang rumput hejo sakuliah dunya, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Posts sarupa