mesin motong jukut sawah Cina kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online

Vigorun Tech mangrupikeun Produsén Pemotong Rumput Jauh Kontrol Jauh Cina sareng kami gaduh Departemen Panaliti sareng Pangembangan Téknis sorangan. Ieu mangrupikeun salah sahiji mesin pemotong rumput anu pang populerna-mesin motong jukut sawah Cina kalayan harga pangsaéna pikeun dijual mésér online. Mesin Loncin 9Hp na cocog sareng standar émisi Euro 5. Jadi ramah lingkungan. Motong rubak 550MM. Mowers padang rumput hejo kadali jauh tiasa ngajauhkeun pangguna tina kaayaan anu teu aman pikeun ngored, sapertos oray, lancah, serangga, jsb.

mesin motong jukut sawah Cina kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online

mesin motong jukut sawah Cina kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online sababaraha mower saeutik Heboh. The RC mower padang rumput hejo bisa balik dimana anjeun teu bakal nyobian ngajalankeun traktor motong jukut Anjeun. Naon deui, mower kami hargana pisan kirang ti traktor heubeul Anjeun teuing. Gaduh senang jeung deui ngored nalika rék.
  • Cina mower lamping listrik kalawan harga pangalusna pikeun diobral mésér online
  • sawah Cina jeung sikat mower kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online
  • Cina sawah sikat mower kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online
  • mesin motong jukut sawah Cina kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online
  • Cina mesin motong jukut taman kalawan harga pangalusna pikeun diobral meuli online
Mowers padang rumput hejo RC kami loba dipaké dina condong lungkawing, wasteland, roadside, levee walungan, orchards, weeds sawah, lawns villa, cocog pikeun lamping, lapangan soccer, kebon, mowing padang rumput hejo, motong nalungtik jeung trimming rungkun, jsb.
Dibandingkeun sareng mowers padang rumput hejo sarupa di pasar Éropa sarta Amérika, urang boga kaunggulan harga badag sarta kualitas produk dijamin, sahingga anjeun méakkeun kurang duit jeung ngarasakeun mowers padang rumput hejo sarua atawa malah hadé.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Métode nyetirMapayMapayMapayNgagodkeunNgagodkeun
Mesin / DayaYamaha 7.5HpLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
motong Width550mm550mm800mm550mm800mm
Luhur motong adjustableLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhSumuhun, ku leungeunLeres, ku jarak jauh
Ngeusi batrenuhunnuhunnuhunteunuhun
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
beurat135kg150kg240kg100kg230kg
Urang néangan agén, distributor jeung dealers of mowers padang rumput hejo sakuliah dunya, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Posts sarupa