harga murah radio dikawasa mower pikeun dijual

Vigorun Tech nyaéta Produsén Mower Lawn Unik Remote Control Cina. Ayeuna kuring bungah ngenalkeun salah sahiji produk kami anu pang populerna–mower radio kontrol harga murah pikeun dijual. Éta ngagunakeun mesin lingkungan Loncin 9Hp. Motong rubak 550MM, sarta lamping climbing maksimum tiasa 40 derajat. Luhur motong adjustable: 10 ~ 150mm. Dikadalikeun jarak jauh sareng rentang kadali jauh tiasa 200M. Upami anjeun hoyong anu gaduh, punten ulah ragu ngahubungi kuring kalayan detil kontak di handap ieu di handap pidéo.

harga murah radio dikawasa mower pikeun dijual

affordable harga low radio dikawasa mower pikeun diobral bisa knocked sagala jukut / weeds handap. Éta bakal pikaresepeun pisan upami anjeun gaduh sareng dianggo nyalira. Malah jalma-jalma anu mimiti ngagunakeun éta tiasa ngadamel sadayana 1 acre dina 2 jam kalayan "beurat" kadali jauh mower padang rumput hejo. Naha anjeun henteu hoyong nyobian?
  • hargana murah pemotong rumput nirkabel pikeun dijual
  • harga murah radio dikawasa mower pikeun dijual
  • harga murah anu dikontrol jarak jauh pikeun dijual
  • hargana murah mower kontrol radio nirkabel pikeun dijual
  • harga murah mesin pemotong rumput tanpa kabel pikeun dijual
Mowers padang rumput hejo kadali jauh anu produk utama urang diobral, loba dipaké dina mowing padang rumput hejo, motong nalungtik jeung trimming rungkun, cocog pikeun lamping, condong lungkawing, wasteland, roadside, levee walungan, orchards, weeds sawah, lawns villa, widang soccer, kebon, jsb Urang bisa ngahasilkeun ngeunaan 1,000 mowers padang rumput hejo per bulan. Mesin ngajalanan 100% tés jero ruangan sareng lapangan pikeun mastikeun aranjeunna mumpuni sareng siap dianggo sateuacan pangiriman.
Dibandingkeun sareng mowers padang rumput hejo sarupa di pasar Éropa sarta Amérika, urang boga kaunggulan harga badag sarta kualitas produk dijamin, sahingga anjeun méakkeun kurang duit jeung ngarasakeun mowers padang rumput hejo sarua atawa malah hadé.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Métode nyetirMapayMapayMapayNgagodkeunNgagodkeun
Mesin / DayaYamaha 7.5HpLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
motong Width550mm550mm800mm550mm800mm
Luhur motong adjustableLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhSumuhun, ku leungeunLeres, ku jarak jauh
Ngeusi batrenuhunnuhunnuhunteunuhun
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
beurat135kg150kg240kg100kg230kg
Urang néangan agén, distributor jeung dealers of mowers padang rumput hejo sakuliah dunya, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Posts sarupa