kadali jauh mower padang rumput hejo pabrik Cina supplier wholesaler pabrik

Vigorun Tech nyaéta pabrik pemotong rumput hejo RC profésional anu gaduh Departemen Panaliti sareng Pangembangan Téknis urang sorangan. Di dieu kuring bungah ngenalkeun salah sahiji mesin pemotong anu paling laris ka anjeun-remote control lawn mower China manufacturer factory supplier wholesaler. Mower ieu ngadopsi mesin Loncin 16Hp sareng cocog sareng standar émisi Euro 5. Motong rubak 800MM, sarta lamping climbing maksimum tiasa 50 derajat. Rentang kadali jauh nepi ka 200M. Mower ieu tiasa dilengkepan sekop salju. Upami anjeun resep kana produk ieu, mangga panggihan wincik kontak di handap.

kadali jauh mower padang rumput hejo pabrik Cina supplier wholesaler pabrik

kadali jauh mower padang rumput hejo pabrik Cina supplier pabrik wholesaler mangrupakeun hébat "beurat" mower nu ngan nyokot handap sikat. Anjeun bakal terang yén éta leres-leres resep pikeun motong.
  • sikat cutter nirkabel Cina produsén supplier pabrik wholesaler
  • kontrol radio nirkabel cutter jukut pabrik Cina supplier pabrik wholesaler
  • kadali jauh mower padang rumput hejo pabrik Cina supplier wholesaler pabrik
  • jarak jauh dikawasa nalungtik cutter Cina pabrik supplier wholesaler
  • jarak jauh dioperasikeun mower padang rumput hejo pabrik Cina supplier wholesaler pabrik
Mowers padang rumput hejo kadali jauh anu produk utama urang diobral, loba dipaké dina mowing padang rumput hejo, motong nalungtik jeung trimming rungkun, cocog pikeun lamping, condong lungkawing, wasteland, roadside, levee walungan, orchards, weeds sawah, lawns villa, widang soccer, kebon, jsb Urang bisa ngahasilkeun ngeunaan 1,000 mowers padang rumput hejo per bulan. Mesin ngajalanan 100% tés jero ruangan sareng lapangan pikeun mastikeun aranjeunna mumpuni sareng siap dianggo sateuacan pangiriman.
Dibandingkeun sareng mowers padang rumput hejo sarupa di pasar Éropa sarta Amérika, urang boga kaunggulan harga badag sarta kualitas produk dijamin, sahingga anjeun méakkeun kurang duit jeung ngarasakeun mowers padang rumput hejo sarua atawa malah hadé.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Métode nyetirMapayMapayMapayNgagodkeunNgagodkeun
Mesin / DayaYamaha 7.5HpLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
motong Width550mm550mm800mm550mm800mm
Luhur motong adjustableLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhSumuhun, ku leungeunLeres, ku jarak jauh
Ngeusi batrenuhunnuhunnuhunteunuhun
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
beurat135kg150kg240kg100kg230kg
Urang néangan agén, distributor jeung dealers of mowers padang rumput hejo sakuliah dunya, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Posts sarupa