Grapness Convess Menara Menara Produsén Produsén Produser

Mowers padang rumput hejo kadali jauh anu produk utama urang diobral, loba dipaké dina mowing padang rumput hejo, motong nalungtik jeung trimming rungkun, cocog pikeun lamping, condong lungkawing, wasteland, roadside, levee walungan, orchards, weeds sawah, lawns villa, widang soccer, kebon, jsb Urang bisa ngahasilkeun ngeunaan 1,000 mowers padang rumput hejo per bulan. Mesin ngajalanan 100% tés jero ruangan sareng lapangan pikeun mastikeun aranjeunna mumpuni sareng siap dianggo sateuacan pangiriman.

Grapness Convess Menara Menara Produsén Produsén Produser

Mowers padang rumput hejo kadali jauh kami ngadopsi téhnologi kadali jauh nirkabel paling canggih di dunya, téhnologi kontrol otonom calakan, sarta téhnologi mowing Italia. Vigorun Tech fokus parusahaan kana panalungtikan & ngembangkeun kadali jauh jeung mesin calakan pilot otomatis, kayaning kadali jauh mower padang rumput hejo, otomatis pilot nalungtik cutter, nirkabel jarak jauh dikawasa chassis robot kit, otonom ngajalankeun dilacak platform robot, jsb
  • sikat nirkabel mower Cina produsén supplier pabrik wholesaler
  • pemotong jukut tanpa kabel Cina pabrik supplier wholesaler
  • robot mowing dikawasa jarak jauh Cina pabrik supplier wholesaler
  • radio dikawasa mower Cina produsén supplier pabrik wholesaler
  • Grapness Convess Menara Menara Produsén Produsén Produser
Mowers padang rumput hejo kadali jauh anu produk utama urang diobral, loba dipaké dina mowing padang rumput hejo, motong nalungtik jeung trimming rungkun, cocog pikeun lamping, condong lungkawing, wasteland, roadside, levee walungan, orchards, weeds sawah, villa lawns, lapangan soccer, kebon, jeung sajabana The mesin ngalaman 100% indoor jeung widang tés pikeun mastikeun aranjeunna mumpuni tur siap dipaké saméméh pangiriman. Urang bisa ngahasilkeun kira 1,000 mowers padang rumput hejo per bulan.
Dibandingkeun sareng mowers padang rumput hejo sarupa di pasar Éropa sarta Amérika, urang boga kaunggulan harga badag sarta kualitas produk dijamin, sahingga anjeun méakkeun leuwih saeutik duit jeung ngarasakeun mowers padang rumput hejo sarua atawa malah hadé. Urang ogé bisa ngamekarkeun produk ngaropéa pikeun minuhan sarat husus customer urang.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Métode nyetirMapayMapayMapayNgagodkeunNgagodkeun
Mesin / DayaYamaha 7.5HpLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
motong Width550mm550mm800mm550mm800mm
Luhur motong adjustableLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhSumuhun, ku leungeunLeres, ku jarak jauh
Ngeusi batrenuhunnuhunnuhunteunuhun
ukuran1060 x 960 x 810mm1060 x 960 x 810mm1170 x 1270 x 910mm1120 x 920 x 650mm1170 x 1270 x 930mm
beurat135kg150kg240kg100kg230kg
Urang néangan agén, distributor jeung dealers of mowers padang rumput hejo sakuliah dunya, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Posts sarupa