pabrik jualan langsung trimmer jukut nirkabel di Cina

Kami ngadopsi mesin Loncin pikeun mowers lawan kami sareng éta cocog sareng standar émisi Euro 5. Jadi ramah lingkungan.

pabrik jualan langsung trimmer jukut nirkabel di Cina

Vigorun Tech parusahaan fokus kana panalungtikan & pamekaran kadali jauh jeung pilot otomatis mesin calakan, kayaning kadali jauh mower padang rumput hejo, otomatis pilot nalungtik cutter, nirkabel jarak jauh dikawasa robot chassis kit, otonom ngajalankeun dilacak platform robot, jsb Produk ngadopsi paling canggih di dunya. téhnologi kadali jauh nirkabel, téhnologi kontrol otonom calakan, sarta téhnologi mowing Italia.
  • pabrik jualan langsung RC nalungtik cutter di Cina
  • pabrik jualan langsung kontrol radio nirkabel sikat mower di Cina
  • pabrik jualan langsung dikawasa jarak jauh rungkun trimmer di Cina
  • pabrik jualan langsung tanpa kabel trimmer rungkun di Cina
  • pabrik jualan langsung trimmer jukut nirkabel di Cina
Mowers padang rumput hejo kadali jauh anu produk utama urang diobral, loba dipaké dina mowing padang rumput hejo, motong nalungtik jeung trimming rungkun, cocog pikeun lamping, condong lungkawing, wasteland, roadside, levee walungan, orchards, weeds sawah, lawns villa, widang soccer, kebon, jsb Urang bisa ngahasilkeun ngeunaan 1,000 mowers padang rumput hejo per bulan. Mesin ngajalanan 100% tés jero ruangan sareng lapangan pikeun mastikeun aranjeunna mumpuni sareng siap dianggo sateuacan pangiriman.
Dibandingkeun sareng mowers padang rumput hejo sarupa di pasar Éropa sarta Amérika, urang boga kaunggulan harga badag sarta kualitas produk dijamin, sahingga anjeun méakkeun kurang duit jeung ngarasakeun mowers padang rumput hejo sarua atawa malah hadé.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Métode nyetirMapayMapayMapayNgagodkeunNgagodkeun
Mesin / DayaYamaha 7.5HpLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
motong Width550mm550mm800mm550mm800mm
Luhur motong adjustableLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhLeres, ku jarak jauhSumuhun, ku leungeunLeres, ku jarak jauh
Ngeusi batrenuhunnuhunnuhunteunuhun
ukuran1060 x 960 x 810mm1060 x 960 x 810mm1170 x 1270 x 910mm1120 x 920 x 650mm1170 x 1270 x 930mm
beurat135kg150kg240kg100kg230kg
Urang néangan agén, distributor jeung dealers of mowers padang rumput hejo sakuliah dunya, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Posts sarupa