mesin pemotong robot sing dikontrol kanthi jarak paling apik kanggo lereng digawe ing China

Desain inovatif mesin pemotong robot sing dikontrol saka jarak jauh kanggo lereng ngutamakake kenyamanan lan efisiensi pangguna, supaya operator bisa entuk asil sing optimal kanthi gaweyan minimal. Kanthi nggabungake teknologi canggih lan fitur sing wicaksana, kayata kemampuan remot kontrol lan maneuver presisi, mesin pemotong remot kontrol nyepetake proses ngresiki suket lan nggawe firebreak, nguatake pangguna supaya bisa luwih pinter, ora luwih angel.

tuku Vigorun 800mm nglereni jembaré servo motor CE EPA Euro 5 disetujoni mesin self-charging terjangkau remote control robot mesin pemotong kanggo lereng saka pabrik China ing Alibaba

Sakabèhé, remot kontrol robot mower kanggo lereng dening Vigorun Tech minangka puncak inovasi ing pencegahan geni, manajemen vegetasi, lan pangopènan properti. Kanthi kinerja sing ora cocog, kemampuan adaptasi, lan fitur safety, pemotong suket RC siap kanggo ngowahi cara kita nyedhaki tugas pencegahan kebakaran musim dingin lan ngresiki suket. Rampung masa depan manajemen tanah sing proaktif kanthi robot mowing lan miwiti lelungan menyang lingkungan sing luwih aman lan lestari kanggo kabeh.

  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing paling apik ing China
  • mesin pemotong robot sing dikontrol kanthi jarak paling apik kanggo lereng digawe ing China
  • baterei listrik hibrida gelar kerja 40 ° radio kontrol mowing robot
  • China nggawe mesin pemotong trek remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat remot paling apik ing China
  • mower kontrol radio kualitas paling apik karo trek digawe ing China

Nglindhungi properti sampeyan, nglindhungi sakcedhake, lan ningkatake upaya nyegah geni kanthi mesin pemotong robot sing dikontrol saka jarak jauh kanggo lereng - kanca utama kanggo kesiapan musim dingin lan katentreman atine. Nemu kekuwatan presisi, efisiensi inovasi, lan linuwih saka Vigorun TechTeknologi mutakhir kanthi Mesin Pemotong Slope Kontrol Jarak Jauh sing paling apik.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts