China nggawe mesin pemotong remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing paling apik ing China

Kajaba iku, versatility mower remot kontrol ngluwihi upaya Nyegah geni, nggawe aset terkenal kanggo sawetara saka sudhut aplikasi. Apa sampeyan ngatur lereng sing curam, medan sing kasar, utawa vegetasi sing padhet, mesin pemotong rumput sing dikontrol remot sing paling apik munggah ing acara kasebut kanthi kinerja lan linuwih sing luar biasa. Kemampuan kanggo gampang nangani macem-macem lanskap lan jinis vegetasi nandheske status minangka alat Versatile lan indispensable kanggo pangopènan property lan landscaping.

tuku Vigorun 800mm cutting width servo motor CE EPA Euro 5 disetujoni mesin self-charging terjangkau paling remote kontrol mesin pemotong rumput saka pabrik China ing Alibaba

Kajaba iku, operasi mesin pemotong rumput sing paling apik sing dikontrol jarak jauh selaras karo praktik kelestarian modern, nawakake pendekatan sing luwih ijo kanggo pangopènan properti lan pencegahan geni. Kanthi ngresiki suket garing lan nggawe firebreaks kanthi efisien, pemotong remot kontrol nyumbang kanggo kesehatan lan safety ekosistem, ningkatake urip bebarengan sing harmonis karo alam nalika nglindhungi saka bebaya geni.

  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing paling apik ing China
  • mesin pemotong robot sing dikontrol kanthi jarak paling apik kanggo lereng digawe ing China
  • baterei listrik hibrida gelar kerja 40 ° radio kontrol mowing robot
  • China nggawe mesin pemotong trek remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat remot paling apik ing China
  • mower kontrol radio kualitas paling apik karo trek digawe ing China


Nglindhungi properti sampeyan, nglindhungi lingkungan, lan ningkatake upaya pencegahan geni kanthi mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh - kanca utama kanggo kesiapan lan katentreman atine. Nemu kekuwatan presisi, efisiensi inovasi, lan linuwih saka Vigorun TechTeknologi canggih kanthi mesin pemotong remot kontrol.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts