EPA bensin powered engine poto propelled dilacak radio kontrol pekarangan trimmer

Kajaba iku, mesin EPA dilacak radio kontrol pekarangan versatility ngluwihi efforts Nyegah geni, nggawe aset terkenal kanggo sawetara saka sudhut aplikasi. Apa sampeyan ngatur lereng sing curam, medan sing kasar, utawa vegetasi sing padhet, pemotong suket remot kontrol mundhak kanthi kinerja lan linuwih sing luar biasa. Kemampuan kanggo gampang nangani macem-macem lanskap lan jinis vegetasi nandheske status minangka alat Versatile lan indispensable kanggo pangopènan property lan landscaping.

Vigorun Desain anyar servo motor drive CE EPA Euro 5 disetujoni mesin bensin self-charging Dynamo dilacak radio kontrol pemangkas rumput pabrik Cina langsung sale

Sakabèhé, bensin powered dilacak radio kontrol pekarangan trimmer dening Vigorun Tech minangka puncak inovasi ing pencegahan geni, manajemen vegetasi, lan pangopènan properti. Kanthi kinerja sing ora cocog, kemampuan adaptasi, lan fitur safety, mesin pemotong RC siap kanggo ngowahi cara kita nyedhaki tugas pencegahan kebakaran musim dingin lan ngresiki suket. Nangkep masa depan manajemen tanah sing proaktif kanthi robot mowing sing dikontrol radio lan miwiti lelungan menyang lingkungan sing luwih aman lan lestari kanggo kabeh.

  • mesin pemotong rumput taman remot kontrol kualitas paling apik digawe ing China
  • EPA bensin powered engine poto propelled dilacak radio kontrol pekarangan trimmer
  • China digawe remot slope mower rega murah kanggo sale, Cina paling remot kontrol sikat mesin pemotong
  • kualitas paling apik dilakokno remot slope mower digawe ing China
  • mesin bensin konsumsi daya kurang nul nguripake listrik wiwitan RC grumbulan trimmer

Nglindhungi properti, nglindhungi sakcedhake, lan elevate efforts Nyegah geni karo poto-propelled dilacak radio kontrol pekarangan trimmer - kanca utama kanggo siyap mangsa lan tentrem atine. Nemu kekuwatan presisi, efisiensi inovasi, lan linuwih saka Vigorun Tech's teknologi mutakhir karo Remote-Controlled Slope Mower.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts