mesin bensin nol giliran mlaku kacepetan 0 ~ 6Km / h RC kontrol mesin pemotong rumput

Ing inti saka lumampah kacepetan 0 ~ 6Km / h RC kontrol pemotong rumput dumunung teknologi nglereni-pinggiran ditambah karo engineering tliti, nggawe pasukan formidable ing dunyo care pekarangan. Dirancang kanggo ngatasi macem-macem lanskap kalebu pekarangan, peternakan, gurun, lereng curam, lereng gunung, pinggir kali, terrain berpasir, rawa, kebon, lan liya-liyane, mesin pemotong sing dikontrol remot iki nduweni kemampuan adaptasi sing ora ana liyane.

Vigorun bensin terjangkau lan motor servo pangisi daya hibrida listrik CE EPA disetujoni RC kontrol pemotong rumput rega murah pabrik China kanggo dodolan

Ketahanan sing ora ana tandhingane minangka ciri khas liyane saka mesin pemotong rumput sing dikontrol RC. Kanthi kapasitas kanggo terus operasi kanggo ing paling patang jam, gegandhengan karo tingkat mowing nyengsemaken 1200-1800 kothak meter saben jam, mesin iki nyetel standar anyar kanggo efficiency ing care pekarangan. Apa ngadhepi Estates sprawling utawa Kebon kompak, pemotong suket nirkabel ngirim asil konsisten lan pas, mesthekake yen saben inch saka suket impeccably apik.

  • mesin bensin nol giliran mlaku kacepetan 0 ~ 6Km / h RC kontrol mesin pemotong rumput
  • China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol rega murah, mesin pemotong rumput remot kontrol nirkabel paling apik ing China
  • mesin pemotong rumput otomatis kualitas paling apik digawe ing China
  • mesin bensin motor servo listrik lan controller remote dilakokno robot lawn mower kanggo bukit
  • China nggawe mesin pemotong slope robot rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol

Salajengipun, mesin bensin RC kontrol mesin pemotong rumput prioritize safety tanpa kompromi ing kinerja. Dilengkapi sensor canggih lan fitur safety, makaryakke kanthi tliti banget, ngurangi risiko kacilakan lan njamin pengalaman mowing tanpa kuwatir.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts