robot mowing kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Ing dunyo care pekarangan, inovasi wis tekan dhuwur unprecedented karo tekane saka kontrol radio nirkabel mowing robot dening Vigorun Tech. Mesin groundbreaking iki siap kanggo nemtokake maneh cara kita nyedhaki pangopènan pekarangan, nawakake efisiensi lan fleksibilitas sing ora ana tandhingane ing macem-macem terrain.

Vigorun Hybrid self-charging servo motor bensin lan listrik CE EPA disetujoni terjangkau kontrol radio nirkabel mowing robot China pabrik rega murah kanggo dodolan

Ing inti saka kontrol radio nirkabel mowing robot dumunung teknologi nglereni-pinggiran gegandhengan karo engineering tliti, nggawe pasukan formidable ing dunyo care pekarangan. Dirancang kanggo ngatasi macem-macem lanskap kalebu pekarangan, peternakan, gurun, lereng sing curam, lereng gunung, pinggir kali, terrain pasir, rawa, kebon, lan liya-liyane, mesin pemotong sing dikontrol remot iki nduweni kemampuan adaptasi sing ora ana liyane.

  • China digawe remot kontrol sikat cutter rega murah kanggo sale, Cina remot kontrol remot mesin pemotong paling apik
  • Pemangkas suket kontrol jarak jauh sing paling apik digawe ing China
  • motor listrik hibrida mimpin wektu-nyimpen lan pegawe-nyimpen suket RC cutter
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol rega murah, mesin pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China
  • robot mowing kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Salah sawijining fitur sing paling nggumunake saka robot mowing kontrol radio nirkabel yaiku kemampuan kanggo operate kanthi lancar ing lereng wiwit 40 ° nganti 60 °, mesthekake yen ora ana medan sing angel banget kanggo dikalahake. Kapabilitas iki mbukak kemungkinan anyar kanggo njaga lanskap sing sadurunge dianggep ora bisa diakses utawa ora aman kanggo mesin pemotong konvensional.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts