robot pemotong rumput kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Ngalami kebebasan ngontrol robot pemotong rumput kontrol radio nirkabel kanthi teknik tliti lan teknologi canggih. Asil sing luar biasa njamin pekarangan sing apik, ngatasi tantangan terrain. Kanthi pemotong rumput RC, rutinitas perawatan pekarangan sampeyan entuk efisiensi sing anyar.

Vigorun motor servo bensin lan hibrida listrik CE EPA disetujoni ngisi mandiri kontrol radio nirkabel robot mesin pemotong rumput China digawe kanggo dodolan

Kunci kanggo fleksibilitas robot pemotong rumput kontrol radio nirkabel dumunung ing trek karet sing ambane 15 sentimeter. Dipinjam saka mesin konstruksi tugas abot, trek iki nyedhiyakake kekuatan dhuwur, ketahanan nyandhang sing luar biasa, lan genggeman sing unggul. Navigasi kanthi yakin ing lereng nganti 60 °, ora ana medan sing ora bisa dikalahake.

  • kualitas paling apik remot kontrol robot remot kontrol pemotong rumput digawe ing China
  • CE EPA 16HP 9HP kekuatan kerja yang kuat derajat 40 ° remote control robot pemotong
  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol industri China paling apik
  • robot pemotong rumput kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China
  • 16HP Loncin 452CC mesin bensin brushless DC motor kontrol radio nirkabel mesin pemotong rumput

Pamit menyang watesan saka mowers tradisional. Robot pemotong rumput kontrol radio nirkabel dirancang kanggo nelukake lereng sing curam, nyabrang selokan, navigasi rawa, mendaki tanggul, lan ngatasi medan sing kasar kanthi gampang. Bangunan sing kuat njamin daya tahan nalika operasi sing dikontrol remot menehi sampeyan keluwesan kanggo motong kanthi presisi.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts