China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol industri paling apik

Bayangake kanthi gampang navigasi mesin pemotong bank remot ing lereng 60°, kanthi gampang mlumpat liwat suket sing angel lan medan sing kasar kanthi presisi lan ketangkasan. Mower inovatif iki dilengkapi karo trek karet amba 15-centimeter, umume ditemokaké ing heavy-tugas mesin construction, mesthekake kekuatan dhuwur, resistance nyandhang banget, lan genggaman unggul malah ing lumahing paling tantangan.

Vigorun motor servo bensin lan hibrida listrik CE EPA disetujoni ngisi mandiri paling apik industri remot kontrol mesin pemotong rumput China digawe kanggo dodolan

Kanthi mesin pemotong rumput remot kontrol industri sing paling apik, entuk pekarangan sing apik tanpa dipikirake lanskap. Teknik presisi sing digabungake karo teknologi canggih njamin kinerja sing paling apik, ngidini sampeyan nguasai rutinitas perawatan pekarangan kaya sadurunge.

  • kualitas paling apik remot kontrol robot remot kontrol pemotong rumput digawe ing China
  • CE EPA 16HP 9HP kekuatan kerja yang kuat derajat 40 ° remote control robot pemotong
  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol industri China paling apik
  • robot pemotong rumput kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China
  • 16HP Loncin 452CC mesin bensin brushless DC motor kontrol radio nirkabel mesin pemotong rumput

Join rangking saka pelanggan wareg sing wis nganut mangsa teknologi mowing karo remot kontrol mower bank dening Vigorun Tech. Nganyarke game perawatan pekarangan lan nemu kekuwatan, presisi, lan kinerja mesin pemotong slope sing paling apik. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane mesin pemotong rumput remot kontrol bisa nguatake sampeyan kanggo nelukake lanskap apa wae kanthi gampang. Elevate pengalaman pangopènan ruangan karo Vigorun TechPemotong rumput remot kontrol industri paling apik - masa depan perawatan pekarangan ana ing kene.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts