China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol nirkabel kanthi rega murah, mesin pemotong slope robot paling apik ing China

Saiki ayo kula ngenalake solusi perawatan pekarangan sing canggih saka Vigorun Tech – Pemotong rumput remot kontrol nirkabel, mesin pemotong remot kontrol sing dirancang kanggo ngowahi rutinitas pangopènan ruangan. Kanthi fitur-fitur canggih lan kinerja sing ora ditandingi, mesin pemotong slope robot sing paling apik wis siap kanggo nyetel standar anyar ing mowing slope.

Vigorun 9HP hybrid self-charging zero turn CE EPA disetujoni pengontrol motor servo paling apik robot slope mower rega murah tuku langsung saka pabrik China

Bayangake kanthi gampang navigasi mesin pemotong rumput remot kontrol nirkabel munggah ing lereng 60°, kanthi gampang ngleyang liwat suket sing angel lan medan sing kasar kanthi presisi lan ketangkasan. Mower inovatif iki dilengkapi trek karet amba 15-centimeter, umume ditemokaké ing heavy-tugas mesin construction, mesthekake kekuatan dhuwur, resistance nyandhang banget, lan genggeman unggul malah ing lumahing paling tantangan.

  • China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol nirkabel kanthi rega murah, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • mesin pemotong rumput slope tanpa kabel kualitas paling apik digawe ing China
  • mesin bensin kustomisasi werna 500mm jembaré nglereni remot kontrol pond weed cutter
  • China digawe RC mower rega murah for sale, Cina paling r / c lawn mower
  • kualitas paling apik remot kontrol slope mower karo trek digawe ing China

Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane mesin pemotong slope robot sing paling apik bisa nguatake sampeyan kanggo nelukake lanskap kanthi gampang.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts