bensin 360 derajat rotasi baterei rechargeable mesin pemotong rumput remot kontrol

Nganyarke game perawatan pekarangan kanthi mesin pemotong rumput sing dikontrol remot bensin Vigorun Tech - solusi utama kanggo ngatasi lereng sing curam lan medan sing tantangan kanthi gampang. Ngomong pamit kanggo watesan saka mowers lawn tradisional lan hello kanggo daya lan tliti mower remot kontrol majeng kita.

Vigorun Upgrade 9HP adjustable cutting height CE EPA disetujui hibrida servo motor controller self-charging zero turn remote-controlled mesin pemotong rumput China pabrik penjualan langsung

Gambar iki: kanthi gampang maneuver 360 derajat rotasi pemotong rumput sing dikontrol remot munggah 60 °, ngleyang liwat suket sing angel lan medan sing kasar kanthi ketangkasan lan kinerja sing ora cocog. Desain trek inovatif kita njamin genggeman lan stabilitas sing optimal, ngidini pemotong slope RC bisa mendaki miring sing curam kanthi yakin lan presisi. Ora ana maneh berjuang karo peralatan cumbersome utawa kompromi ing kualitas care pekarangan - remot kontrol lawn mower kene kanggo nyetel standar anyar ing slope mowing.

  • kualitas paling apik RC slope suket cutter digawe ing China
  • bensin self-charging generator 500mm lebar pemotongan tanpa kabel robot mesin pemotong rumput untuk bukit
  • China nggawe mesin pemotong trek rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • mesin pemotong incline remot kualitas paling apik digawe ing China
  • bensin 360 derajat rotasi baterei rechargeable mesin pemotong rumput remot kontrol

Apa sampeyan madhep lanskap pegunungan, seri tanggul tajem, utawa terrain tantangan kaya tau sadurunge, rechargeable baterei remot-kontrol pemotong rumput siap kanggo munggah kanggo kesempatan. Pemotong kita dibangun kanggo nangani tugas sing paling angel, nggawe karya sing entheng kanggo nuntut proyek pemotongan lan menehi asil sing luar biasa saben wektu.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts