kualitas paling apik RC slope suket cutter digawe ing China

Apa sampeyan madhep lanskap pegunungan, seri tanggul tajem, utawa terrain tantangan kaya tau sadurunge, RC slope suket cutter siyap munggah kanggo kesempatan. Pemotong kita dibangun kanggo nangani tugas sing paling angel, nggawe karya sing entheng kanggo nuntut proyek pemotongan lan menehi asil sing luar biasa saben wektu.

Vigorun Upgrade 9HP adjustable cutting height CE EPA disetujui hibrida servo motor controller self-charging zero turn RC slope grass cutter pabrik Cina penjualan langsung

Kanthi remot kontrol lawn mower dening Vigorun Tech, sampeyan bisa ngontrol rutinitas perawatan pekarangan kaya sadurunge. Ngalami kebebasan operasi sing dikontrol kanthi remot, kapercayan kemampuan pendakian lereng sing unggul, lan kepuasan pekarangan sing apik, ora preduli ing wilayah kasebut. Percaya pemotong suket slope RC kanggo menehi kinerja lan linuwih sing ora ana tandhingane, ngidini sampeyan ngoptimalake efisiensi mowing lan ngowahi cara sampeyan nyedhaki pangopènan pekarangan.

  • kualitas paling apik RC slope suket cutter digawe ing China
  • bensin self-charging generator 500mm lebar pemotongan tanpa kabel robot mesin pemotong rumput untuk bukit
  • China nggawe mesin pemotong trek rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • mesin pemotong incline remot kualitas paling apik digawe ing China
  • bensin 360 derajat rotasi baterei rechargeable mesin pemotong rumput remot kontrol

Aja netepi asil mowing subpar ing terrains tantangan – milih RC mowing robot dening Vigorun Tech lan elevate pengalaman care pekarangan kanggo dhuwur anyar. Gabung karo rangking pelanggan sing wareg sing wis ngrampungake masa depan teknologi mowing lan ngowahi rutinitas pangopènan ruangan kanthi pemotong suket slope RC. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane remot kontrol mesin nglereni suket bisa nguatake sampeyan kanggo nelukake lanskap sembarang karo kapercayan lan tliti.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts