mesin pemotong suket kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Bayangake kanthi gampang navigasi mesin pemotong suket kontrol radio nirkabel munggah ing lereng 60 °, kanthi gampang ngleyang liwat suket sing angel lan medan kasar kanthi presisi lan ketangkasan. Mower inovatif iki dilengkapi trek karet amba 15-centimeter, umume ditemokaké ing heavy-tugas mesin construction, mesthekake kekuatan dhuwur, resistance nyandhang banget, lan genggeman unggul malah ing lumahing paling tantangan.

Vigorun Penjualan panas daya sing kuat CE EPA disetujoni 16HP hibrida 800mm lebar pemotongan nol giliran pengontrol motor servo ngisi mandiri kontrol radio nirkabel mesin pemotong rumput rega murah tuku saka pabrikan China

Mesin pemotong rumput kontrol radio nirkabel iki desain kasar lan sistem trek sing kuat ngidini kanggo nelukake miring sing curam, nyabrang selokan, rawa, tanggul, lan medan sing kasar kanthi gampang. Ngomong pamit kanggo watesan saka mowers lawn tradisional lan hello kanggo kamardikan lan keluwesan operasi remot kontrol.

  • 9HP EPA disetujoni mesin bensin mesin pemotong rumput lapangan sing dikontrol saka jarak jauh
  • China digawe pemotong suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong radio sing paling apik ing China
  • mesin pemotong suket kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China
  • CE EPA Euro 5 mesin bensin kustomisasi werna radio kontrol mesin pemotong robot kanggo bukit
  • China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol sing dilacak kanthi rega murah, mesin pemotong rumput RC paling apik ing China

Kanthi mesin pemotong suket kontrol radio nirkabel, sampeyan bisa ngontrol rutinitas perawatan pekarangan kaya sadurunge. Rekayasa tliti lan teknologi mutakhir menehi asil sing luar biasa, ngidini sampeyan entuk pekarangan sing apik, ora preduli saka terrain. Aja nganti lereng sing curam utawa lanskap sing kasar ngalangi upaya pemotongan - percaya pemotong suket remot kontrol kanggo ngatasi tantangan kanthi yakin lan presisi.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts