China digawe remot kontrol dilacak mower rega murah kanggo Advertisement, Cina paling apik pemangkas suket

Upgrade game care pekarangan karo remot kontrol dilacak mower dening Vigorun Tech - solusi utama kanggo ngatasi lereng sing curam lan medan sing tantangan kanthi gampang. Ngomong pamit kanggo watesan saka mowers lawn tradisional lan hello kanggo daya lan tliti mower remot kontrol majeng kita.

Vigorun paling laris 800mm lebar pemotongan CE EPA disetujoni nol giliran bensin listrik hibrida listrik servo motor controller dinamo pangisi daya dhewe paling apik pemangkas rumput tuku saka pabrikan China langsung

Gambar iki: kanthi gampang maneuver pemangkas suket sing paling apik ing lereng 60°, ngleyang liwat suket sing angel lan medan sing kasar kanthi ketangkasan lan kinerja sing ora ana tandhingane. Desain trek inovatif kita njamin genggeman lan stabilitas sing optimal, ngidini mesin pemotong sing dilacak remot kanggo mendaki miring sing curam kanthi yakin lan presisi. Ora ana maneh berjuang karo peralatan cumbersome utawa kompromi ing kualitas care pekarangan - paling suket trimmer kene kanggo nyetel standar anyar ing slope mowing.

  • China digawe remot kontrol dilacak mower rega murah kanggo Advertisement, Cina paling apik pemangkas suket
  • kualitas paling apik remot kontrol suket trimming mesin digawe ing China
  • VIGORUN mesin self-powered dynamo remote control mesin pemotong rumput
  • China nggawe robot slope mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • kontrol radio nirkabel kualitas paling apik dilacak pemotong rumput digawe ing China

Kanthi trimmer suket paling apik dening Vigorun Tech, sampeyan bisa ngontrol rutinitas perawatan pekarangan kaya sadurunge. Ngalami kebebasan operasi sing dikontrol kanthi remot, kapercayan kemampuan pendakian lereng sing unggul, lan kepuasan pekarangan sing apik, ora preduli ing wilayah kasebut. Percaya mesin pemotong sing dilacak remot kanggo menehi kinerja lan linuwih sing ora ana tandhingane, ngidini sampeyan ngoptimalake efisiensi pemotongan lan ngowahi cara sampeyan nyedhaki pangopènan pekarangan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts