bensin listrik hibrida powered 500mm nglereni jembaré tanpo tali suket trimmer

Vigorun Pemangkas suket tanpa kabel sing ambane 800mm kabeh dikontrol kanthi jarak 200 meter, ngidini sampeyan tetep adoh saka macem-macem bebaya potensial nalika mowing. Ngindhari bebaya rollover nalika mowing ing lereng curam, adoh saka clippings suket mabur, lan tetep dhewe resik lan rapi.

Vigorun Bensin listrik hibrida listrik 800mm jembaré nglereni CE EPA disetujoni nol giliran self-charging dynamo servo motor controller tanpa kabel pemangkas rumput pabrik Cina penjualan langsung karo rega murah

Vigorun bensin listrik Sato powered suket tanpa kabel trimmers dirancang karo model beda, lan pangguna bisa bebas milih mesin paling cocok miturut kabutuhan pangopènan pekarangan beda. Bisa digunakake kanggo pruning lan pangopènan paling akeh pekarangan rumah tangga lan komersial. Apa iku suket sing subur utawa grumbulan, sanajan suket kayu sing dhuwuré 1-2 meter, bisa gampang ditangani apa suket garing utawa suket seger.

  • VIGORUN 16HP 9HP engine 200 meter dawa kontrol radio kontrol slope mower
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China kanthi trek
  • mesin nglereni suket lapangan remot kontrol kualitas paling apik digawe ing China
  • bensin listrik hibrida powered 500mm nglereni jembaré tanpo tali suket trimmer
  • China digawe radio kontrol slope mower rega murah for sale, Cina remot kontrol mesin pemotong paling apik karo trek

Vigorun duwe distributor dhewe ing Eropah, lan pelanggan bisa milih kanggo tuku paling apik pemangkas suket tanpa kabel saka distributor kita. Ing wektu sing padha, kita uga nggolek mitra liyane ing saindenging jagad kanggo gabung karo bisnis pemotong rumput remot kontrol tanpa kabel.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts