VIGORUN 16HP 9HP engine 200 meter dawa kontrol radio kontrol slope mower

Yen sampeyan duwe tanah gedhe ing gunung, lan properti sampeyan berbukit, gunung, lan lereng sing curam, uga blumbang utawa rawa-rawa, lan sampeyan kesel karo bonggol-bonggol sing numpak mower utawa reget lan kesel saka mesin pemotong. nalika mowing, banjur sampeyan pantes duwe a Vigorun 200 meter long distance kontrol radio kontrol slope mower.

Vigorun bensin listrik hibrida 800mm jembaré nglereni CE EPA disetujoni nol giliran self-charging dynamo servo motor controller radio kontrol slope mesin pemotong pabrik China sale langsung karo rega murah

Vigorun 16HP engine radio kontrol slope mowers kabeh remot kontrol ing 200 meter, ngijini sampeyan kanggo tetep adoh saka macem-macem bebaya potensial nalika mowing. Nyingkiri bebaya rollover nalika mowing ing lereng curam, adoh saka mabur suket clippings, lan tetep dhewe resik lan rapi.

  • VIGORUN 16HP 9HP engine 200 meter dawa kontrol radio kontrol slope mower
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China kanthi trek
  • mesin nglereni suket lapangan remot kontrol kualitas paling apik digawe ing China
  • bensin listrik hibrida powered 500mm nglereni jembaré tanpo tali suket trimmer
  • China digawe radio kontrol slope mower rega murah for sale, Cina remot kontrol mesin pemotong paling apik karo trek

Ing wektu sing padha, efisiensi mowing dhuwur banget, nganti 0.3-0.45 hektar saben jam, kira-kira 1200-1800㎡ / jam. Akeh wilayah sing nunggang utawa push mowers ora bisa motong, Vigorun 9HP radio kontrol slope mowers bisa gampang ngatasi kanggo sampeyan. Ing wektu sing padha, operasi saka Vigorun's remot kontrol slope mower banget prasaja. Bocah-bocah sing umure sawetara taun lan wong tuwa sing umure 80-an lan 90-an bisa kanthi gampang sinau cara ngoperasikake mesin kanggo ngethok suket kanggo pisanan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts