mesin bensin self-charging generator kacepetan travel 0 ~ 6Km / h mesin pemotong remot kontrol karo trek

Ngenalke timer ngisi generator remot kontrol mower karo trek dening Vigorun Tech - mesin pemotong rumput sing dikontrol remot kanthi kemampuan mendaki lereng sing luar biasa! Apa sampeyan kesel berjuang karo pemotong rumput tradisional ing lereng sing curam lan medan sing ora rata? Ora katon maneh, amarga pemotong rumput RC ana ing kene kanggo ngowahi rutinitas perawatan pekarangan.

CE EPA disetujoni mesin bensin hibrida nol giliran self-charging dinamo 800mm lebar nglereni servo motor controller mesin pemotong remot kontrol karo trek tuku saka pabrik China karo rega murah

Kanthi mesin bensin remot kontrol mower karo trek dening Vigorun Tech, sampeyan bisa seneng operasi remot kontrol digabungake karo daya kanggo nelukake malah paling curam saka terrains. Teknologi canggih lan desain inovatif mesthekake pemotongan sing efisien lan tepat, nggawe perawatan pekarangan dadi gampang ora ketompo lanskap. Apa sampeyan duwe omah kanthi pekarangan berbukit utawa tukang kebon profesional sing nggarap proyek sing tantangan, pemotong rumput remot kontrol minangka solusi sing cocog kanggo kabeh kabutuhan mowing.

  • China digawe remot kontrol suket cutter rega murah kanggo sale, Cina paling remot mesin pemotong kanggo bukit
  • mesin pemotong rumput lapangan remot sing paling apik digawe ing China
  • mesin bensin self-charging generator kacepetan travel 0 ~ 6Km / h mesin pemotong remot kontrol karo trek
  • China digawe rechargeable sikat cutter rega murah for sale, Cina remot kontrol remot mower paling apik
  • pemotong sikat pemotong rumput sing dikontrol radio kualitas paling apik digawe ing China

Owahi rutinitas perawatan pekarangan lan rai tantangan apa wae kanthi percaya diri kanthi kacepetan lelungan 0 ~ 6Km / jam mesin pemotong remot kontrol kanthi trek kanthi Vigorun Tech. Ucapake pamit kanggo tenaga kerja manual lan salam kanggo nglereni kanthi gampang ing lereng kanthi mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane remot kontrol mowing robot bisa nambah pengalaman care pekarangan lan revolusioner cara sampeyan njaga ruangan ruangan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts