kualitas paling apik remot dilakokno slope cutter digawe ing China

Ngenalke pemotong slope sing dioperasikake kanthi jarak jauh dening Vigorun Tech - pemotong rumput sing dikontrol remot sing canggih sing ngubah cara sampeyan ngrawat pekarangan. Kanthi fokus ing kualitas, kinerja, lan inovasi, pemotong suket remot kontrol kita dirancang kanggo nyedhiyani pengalaman mowing pokok kanggo kang duwe omah lan landscapers padha.

Hybrid self-charging dynamo 800mm nglereni jembaré servo motor controller CE EPA disetujoni mesin bensin nul giliran remote dilakokno slope cutter tuku saka pabrik China karo rega murah

Vigorun Tech minangka pembangkit tenaga listrik Cina sing unggul ing manufaktur mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh, kanthi tim desain lan riset ing omah dhewe. Dedikasi kita kanggo kaunggulan katon ing fitur-fitur bermutu tinggi lan kapabilitas canggih saka pemotong slope sing dioperasikake adoh. Saka pemotongan presisi nganti operasi sing efisien, pemotong rumput remot kontrol dilengkapi komponen tingkat paling dhuwur kanggo njamin kinerja sing optimal saben wektu.

  • kualitas paling apik remot dilakokno slope cutter digawe ing China
  • bensin 20 inch nglereni agul-agul kacepetan travel 6km / h nirkabel dilacak pemotong rumput
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, rega pemotong rumput remot kontrol paling apik ing China
  • mesin pemotong jarak jauh sing paling apik digawe ing China
  • VIGORUN Mesin MA190 gelar kerja 40 ° remote control mesin pemotong bank

Pilih pemotong slope sing dioperasikake kanthi jarak jauh Vigorun Tech kanggo solusi mowing unggul sing ngluwihi pangarepan. Owahi rutinitas perawatan pekarangan kanthi mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh lan nikmati kinerja lan penak sing ora cocog. Hubungi kita dina iki kanggo njelajah kesempatan kemitraan lan dadi bagéan saka mangsa care pekarangan karo Vigorun Tech"pemotong rumput remote control kab.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts