mesin pemotong rumput robot sing dioperasikake kanthi jarak paling apik kanggo bukit sing digawe ing China

Saliyane ngasilake mesin pemotong sikat robot premium, Vigorun Tech bangga nawakake layanan pra-sales lan sawise-sales lengkap, dhukungan teknis, lan pasokan komponen kanggo ngatasi kabeh kabutuhan pelanggan. Kita setya nyedhiyakake pengalaman sing lancar kanggo para pelanggan, saka tuku nganti pangopènan, njamin katentreman lan kepuasan sajrone siklus urip produk.

nol giliran 800mm lebar nglereni servo motor controller hibrida self-charging dynamo CE EPA disetujoni mesin bensin remote operate robot mesin pemotong rumput kanggo bukit tuku langsung online saka pabrik China

Potensi pasar kanggo remot-kontrol mowers pekarangan jembar, lan ing Vigorun Tech, kita aktif nggoleki distributor lan agen sing kasengsem ing saindenging jagad kanggo kolaborasi lan nggedhekake jangkauan. Gabung karo kita nggawa masa depan perawatan pekarangan kanggo para pelanggan kanthi global kanthi mesin pemotong suket paling apik.

  • CE EPA Euro 5 mesin bensin dhuwur nglereni 1-18 cm luwes tanpa kabel mowing robot
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol
  • mesin pemotong rumput robot sing dioperasikake kanthi jarak paling apik kanggo bukit sing digawe ing China
  • CE EPA disetujoni mesin bensin industri trek karet kontrol mbatalake dhewe mowing lawn mower
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanggo bukit rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput kontrol radio paling apik ing China

Nemu bedane karo mesin pemotong sikat robot kanthi Vigorun Tech lan saksi carane mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh bisa nambah pengalaman mowing sampeyan. Ucapake pamit kanggo cara mowing tradisional lan ngrampungake penak lan efisiensi mesin pemotong suket sing paling apik. Percaya ing Vigorun TechKeahlian lan dedikasi kanggo kualitas nalika kita terus berinovasi lan mimpin industri ing teknologi pemotong rumput sing dikontrol remot.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts