CE EPA Euro 5 mesin bensin dhuwur nglereni 1-18 cm luwes tanpa kabel mowing robot

Vigorun Tech minangka pembangkit tenaga listrik Cina sing unggul ing manufaktur mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh, kanthi tim desain lan riset ing omah dhewe. Dedikasi kita kanggo keunggulan katon ing fitur-fitur bermutu tinggi lan kemampuan canggih mesin pemotong remot kontrol. Saka pemotongan presisi nganti operasi sing efisien, mesin pemotong RC kabeh lereng dilengkapi komponen tingkat paling dhuwur kanggo njamin kinerja sing optimal saben wektu.

nol giliran 800mm lebar nglereni servo motor controller hibrida self-charging dynamo CE EPA disetujoni mesin bensin tanpa kabel mowing robot tuku langsung saka pabrik China

Potensi pasar kanggo remot-kontrol mowers pekarangan jembar, lan ing Vigorun Tech, kita aktif nggoleki distributor lan agen sing kasengsem ing saindenging jagad kanggo kolaborasi lan nggedhekake jangkauan. Gabung karo kita nggawa masa depan perawatan pekarangan kanggo para pelanggan kanthi global kanthi mesin pemotong remot kontrol sing paling canggih.

  • CE EPA Euro 5 mesin bensin dhuwur nglereni 1-18 cm luwes tanpa kabel mowing robot
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol
  • mesin pemotong rumput robot sing dioperasikake kanthi jarak paling apik kanggo bukit sing digawe ing China
  • CE EPA disetujoni mesin bensin industri trek karet kontrol mbatalake dhewe mowing lawn mower
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanggo bukit rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput kontrol radio paling apik ing China

Pilih kabeh lereng RC mesin mowing dening Vigorun Tech kanggo solusi mowing unggul sing ngluwihi pangarepan. Owahi rutinitas perawatan pekarangan kanthi mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh lan nikmati kinerja lan penak sing ora cocog. Hubungi kita dina iki kanggo njelajah kesempatan kemitraan lan dadi bagéan saka mangsa care pekarangan karo Vigorun Tech"mesin mowing remote kab.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts