slope mesin pemotong robot tanpa kabel kualitas paling apik digawe ing China

At Vigorun Tech, kita bangga karo komitmen kita kanggo kualitas lan safety. Kabeh mesin pemotong robot tanpa kabel kita dilengkapi sertifikasi CE, supaya bisa memenuhi standar keamanan Eropa sing paling ketat. Kanthi mesin Loncin ing jantung saben mesin pemotong, sampeyan bisa dipercaya ing linuwih lan kinerja produk kita. Kajaba iku, mesin pemotong slope remot kontrol kita tundhuk karo standar emisi Euro 5 utawa EPA, dadi ramah lingkungan lan cocog kanggo pasar Eropa lan Amerika.

China nggawe mesin bensin dinamo pangisi daya hibrida kanthi CE EPA disetujoni nol giliran servo motor controller tanpa kabel mesin pemotong robot tuku langsung kanthi rega pabrik sing murah

Apa milih mesin pemotong robot tanpa kabel Vigorun Tech? Ora mung desain lan teknologi sing canggih, nanging uga efisien energi lan ramah lingkungan, dadi pilihan populer ing antarane konsumen sing sadar lingkungan. Ngalami penak saka remot kontrol mowing lan kepuasan ngerti sing nggunakake produk sing meets standar industri paling dhuwur.

  • China digawe slope mower regane murah kanggo didol, China paling apik remot kontrol slope mower
  • remot kontrol gulma rumput kualitas paling apik digawe ing China
  • bensin konsumsi energi kurang luwes nglereni dhuwur 10-150mm remot kontrol hillside mower
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol nirkabel paling apik ing China
  • slope mesin pemotong robot tanpa kabel kualitas paling apik digawe ing China

Nggawe pilihan sing cerdas. Pilih mesin pemotong robot tanpa kabel Vigorun Tech lan ngowahi cara sampeyan ngrawat pekarangan. Lawn Panjenengan pantes paling apik - menehi care iku pantes karo remot kontrol slope mower.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts