remot kontrol gulma rumput kualitas paling apik digawe ing China

Yen sampeyan uga kesel ngentekake pirang-pirang jam ngethok pekarangan, banjur goleki remot kontrol suket pekarangan kanthi Vigorun Tech - inovator utama ing teknologi perawatan pekarangan! Mesin pemotong rumput sing dikontrol remot canggih kita dirancang kanggo nggawe pangopènan pekarangan luwih gampang, luwih cepet, lan luwih efisien tinimbang sadurunge.

China nggawe mesin bensin dinamo pangisi daya hibrida kanthi CE EPA disetujoni kontrol motor servo nol giliran kontrol remot gulma gulma tuku langsung kanthi rega pabrik sing murah

Apa milih lawn ganja remot kontrol saka Vigorun Tech? Ora mung desain lan teknologi sing canggih, nanging uga efisien energi lan ramah lingkungan, dadi pilihan populer ing antarane konsumen sing sadar lingkungan. Ngalami penak saka remot kontrol mowing lan kepuasan ngerti sing nggunakake produk sing meets standar industri paling dhuwur.

  • China digawe slope mower regane murah kanggo didol, China paling apik remot kontrol slope mower
  • remot kontrol gulma rumput kualitas paling apik digawe ing China
  • bensin konsumsi energi kurang luwes nglereni dhuwur 10-150mm remot kontrol hillside mower
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol nirkabel paling apik ing China
  • slope mesin pemotong robot tanpa kabel kualitas paling apik digawe ing China

Kanthi nandur modal ing remot kontrol suket pekarangan saka Vigorun Tech, sampeyan ora mung tuku mesin pemotong - sampeyan nggawe statement babagan komitmen sampeyan kanggo kualitas, kelestarian, lan inovasi. Ngomong pamit kanggo cara mowing outdated lan hello kanggo jaman anyar saka care pekarangan karo pemotong rumput suket.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts