agul-agul mowing tajem hibrida lumampah kacepetan 0 ~ 6Km/h remot kontrol pemotong rumput

Vigorun Tech bangga kanggo saiki kita nglereni-pinggiran lumampah kacepetan 0 ~ 6Km / h remot kontrol lawn mower sing bakal ngowahi cara sampeyan njaga pekarangan. Kanthi jarak nganti 200 meter, teknologi inovatif kita njamin keamanan pangguna lan ngilangi risiko sing ana gandhengane karo metode pemotong rumput tradisional.

Pemasok profesional mesin bensin Cina kanthi persetujuan CE EPA hibrida powered self-charging zero turn servo motor terjangkau remote control mesin pemotong rumput rega murah kanggo dodolan

At Vigorun Tech, kita ngerti pentinge safety nalika nerangake ngramut pekarangan. Mulane kabeh pemotong rumput remot kontrol blades sing cetha dilengkapi kemampuan remot kontrol sing bisa dipercaya. Kanthi kemampuan kanggo ngontrol mesin pemotong saka kadohan, sampeyan saiki bisa seneng maneuvering mesin canggih kita nalika njaga dhewe saka cara gawe piala. Ora ana maneh kuwatir bab tripping liwat kabel utawa sengaja teka menyang kontak karo glathi!

  • agul-agul mowing tajem hibrida lumampah kacepetan 0 ~ 6Km/h remot kontrol pemotong rumput
  • China digawe remot kontrol hillside mower rega murah kanggo sale, Cina paling apik slope mower for sale
  • robot mowing RC kualitas paling apik digawe ing China
  • bensin dhewe propelled 360 derajat rotasi kacepetan travel 6km / h tanpa kabel pemotong suket
  • China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol sing dilacak kanthi rega murah, mesin pemotong suket paling apik ing China

Kanthi fungsi remot kontrol, sampeyan duwe kekuwatan kanggo nuntun mesin pemotong kanthi gampang ing sembarang medan, kalebu lereng sing angel. Desain cerdas kita ngalangi mesin saka tipping liwat, mesthekake safety sawayah-wayah. Apa bukit sing curam utawa permukaan sing bumpy, mesin pemotong rumput remot kontrol hibrida dilengkapi kanggo nangani proyek kanthi efisien nalika nyuda resiko cilaka operator.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts