Pemangkas gulma kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Pemangkas gulma kontrol radio nirkabel nduweni kekuwatan gedhe, saengga cocog kanggo ngatasi macem-macem terrain lan jinis suket. Ora preduli yen suket sing dawa, degil utawa lereng sing curam, mesin pemotong bakal gampang ngleyang lan nggawe pekarangan sampeyan terawat kanthi apik. Kanthi daya kuda sing dhuwur lan kemampuan nglereni sing kuat, ngramut malah pekarangan sing paling ora bisa ditindakake ora tau gampang.

Mesin bensin hibrida pabrik profesional Cina kanthi persetujuan CE EPA nol giliran motor servo ngisi mandiri radio kontrol nirkabel nirkabel pemangkas gulma rega murah kanggo dodolan

Safety punika prioritas ndhuwur kanggo Vigorun Tech, lan pemangkas gulma kontrol radio nirkabel kita nggambarake prasetya kita kanggo njamin pengalaman mowing aman. Dilengkapi fitur safety canggih kayata sensor shut-off otomatis lan sistem rem blade, sampeyan bisa tentrem atine ngerti yen sampeyan lan wong sing dikasihi dilindhungi nalika nggunakake mesin pemotong.

  • China nggawe robot slope mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot paling apik ing China
  • mesin weeding tanpa kabel kualitas paling apik digawe ing China
  • motor servo hibrida lan controller ngisi daya serep baterei remot kontrol robot pemotong rumput
  • China nggawe slope cutter rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • Pemangkas gulma kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Kajaba iku, kita ngerti pentinge kelestarian ing jagad saiki. Kanthi nggunakake sistem tenaga hibrida, pemangkas gulma kontrol radio nirkabel kanthi signifikan nyuda emisi lan mbantu nglindhungi lingkungan. Kanthi fokus nambah ing praktik eko-sadar, milih mesin pemotong rumput kita ora mung mbantu njaga pekarangan sing apik nanging uga nyumbang kanggo planet sing luwih ijo.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts