China nggawe slope cutter rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China

Salah sawijining fitur sing paling apik saka mesin pemotong jarak jauh sing paling apik yaiku sistem tenaga hibrida sing unik. Nggabungake efisiensi mesin bensin kanthi tenaga listrik sing gampang, mesin pemotong iki nawakake sing paling apik ing jagad iki. Dilengkapi generator, kabeh mesin kita duwe fungsi ngasilake dhewe. Sawise mesin wis diwiwiti, mesin bisa bebarengan Cut suket lan ngisi daya baterei serep, èfèktif ndawakake wektu operasi saka mower.

Mesin bensin hibrida pabrik profesional China kanthi persetujuan CE EPA nol giliran motor servo pangisi daya mandiri mesin pemotong remot kontrol paling murah rega murah kanggo dodolan

Dirancang kanthi efisiensi lan keramahan pangguna, pemotong slope kita nggabungake teknologi canggih kanggo nambah pengalaman mowing. Dhuwur pemotongan sing bisa diatur ngidini sampeyan ngatur dawa miturut pilihan sampeyan, njamin presisi lan konsistensi ing kabeh pekarangan. Kajaba iku, kontrol sing gampang digunakake lan desain ergonomis nggawe operasi gampang, nyuda rasa kesel lan nambah produktivitas.

  • China nggawe robot slope mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot paling apik ing China
  • mesin weeding tanpa kabel kualitas paling apik digawe ing China
  • motor servo hibrida lan controller ngisi daya serep baterei remot kontrol robot pemotong rumput
  • China nggawe slope cutter rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • Pemangkas gulma kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Ing kesimpulan, paling remot kontrol mower dening Vigorun Tech iku game-changer ing industri care pekarangan. Kanthi sistem tenaga hibrida, kinerja sing ora cocog, lan desain sing ramah pangguna, nggawe standar anyar kanggo efisiensi lan kepenak.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts