China nggawe mesin pemotong slope robot rega murah kanggo didol, mesin pemotong bank remot kontrol paling apik ing China

At Vigorun Tech, kita ngerti pentinge safety nalika nerangake ngramut pekarangan. Pramila kabeh mesin pemotong slope robot kita dilengkapi kemampuan remot kontrol sing bisa dipercaya. Kanthi kemampuan kanggo ngontrol mesin pemotong saka kadohan, sampeyan saiki bisa seneng maneuvering mesin paling canggih kita lan njaga dhewe saka gawe piala. Ora ana maneh kuwatir bab tripping liwat kabel utawa sengaja teka menyang kontak karo glathi!

China digawe dianyari terjangkau persetujuan CE EPA mesin bensin hibrida servo motor self-charging nol giliran paling remot kontrol bank mesin pemotong rega pabrik tuku saka China

The Vigorun Tech mower slope robot ora mung game-changer ing syarat-syarat safety nanging uga ing syarat-syarat kinerja. Teknologi canggih kita njamin potongan sing tepat lan malah, nggawe pekarangan katon rapi saben wektu. Kanthi motor sing kuat lan lading sing cetha, sampeyan bisa ngandelake mesin pemotong supaya bisa ngasilake asil sing luar biasa, nggawe pekarangan sampeyan iri karo tetanggan.

  • Mesin bensin 16HP Loncin 452CC ukuran cilik mesin pemotong jarak jauh
  • China nggawe mesin pemotong slope robot rega murah kanggo didol, mesin pemotong bank remot kontrol paling apik ing China
  • kualitas paling apik remot kontrol omah slope mower digawe ing China
  • Loncin 224CC 9HP bensin 200 meter kontrol kadohan dawa VIGORUN pemotong suket sing dikontrol kanthi jarak jauh
  • China nggawe robot pemotong rumput rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope curam kontrol remot paling apik ing China

Saliyane fitur safety lan kinerja, ing Vigorun Tech mower bank remot paling apik uga dibangun kanggo tahan. Digawe saka bahan berkualitas tinggi, mesin pemotong kita awet lan tahan kanggo nyandhang lan luh, njamin umur dawa sanajan asring digunakake. Sampeyan bisa dipercaya manawa produk kita bakal terus ngasilake kinerja sing luar biasa saben taun, menehi nilai paling apik kanggo investasi sampeyan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts