China nggawe mesin pemotong sikat kanggo lereng rega murah kanggo didol, mesin pemotong trek paling apik ing China

Salah siji fitur standout saka sikat mower kanggo lereng punika kemampuan remot kontrol. Bayangake sampeyan bisa ngontrol mesin pemotong rumput kanthi nyaman ing teras utawa nalika ngombe minuman sing seger. Apa sampeyan santai utawa nekani tugas liyane, sampeyan duwe kontrol lengkap babagan arah lan kacepetan mower trek paling apik ing pucuk driji. Dina-dina kaiket sacara fisik menyang pemotong rumput sampeyan pungkasane ana ing mburi.

China nggawe desain anyar hibrida nol giliran motor servo ngisi mandiri CE EPA persetujuan mesin bensin terjangkau mesin pemotong trek paling murah rega murah pabrik tuku langsung

mesin pemotong sikat kanggo lereng ora mung babagan kacepetan lan kepenak; uga unggul ing ngirim nglereni tliti. Dilengkapi teknologi paling anyar, pemotong rumput iki njamin pekarangan sing rata lan dijaga kanthi apik. Kanthi dhuwur nglereni sing bisa diatur lan bilah pemotong sing kuat, mesin pemotong trek paling apik ngethok suket kanthi presisi sing paling tliti, nggawe pekarangan katon murni lan terawat.

  • China nggawe mesin pemotong remot rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • mesin pemotong incline kontrol remot kualitas paling apik digawe ing China
  • jarak remot kontrol 200m dhuwur nglereni 20-150mm luwes radio kontrol suket cutter
  • China nggawe mesin pemotong sikat kanggo lereng rega murah kanggo didol, mesin pemotong trek paling apik ing China
  • kualitas paling apik RC dilacak robot mower digawe ing China

Ngowahi pengalaman pangopènan pekarangan karo Vigorun Techmesin pemotong sikat kanggo lereng. Supaya sampeyan dina iki lan temokake penak lan efisiensi sing bener ing perawatan pekarangan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts