China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol kanthi trek, mesin pemotong rumput remot kontrol industri paling apik ing China

Ing jantung mesin pemotong rumput remot kontrol kanthi trek yaiku generator kuat sing ngasilake voltase / daya sing nyengsemake 56V 4000W. Digabungake karo baterei sing bisa diisi ulang 12V 20Ah kanthi kapasitas dhuwur, fitur inovatif iki njamin operasi sing dawa lan tanpa gangguan. Ngucapake pamit kanggo gangguan sing kerep lan salam kanggo njaga pekarangan kanthi gampang kanggo wektu sing suwe.

Produsen China pemasok nol giliran motor servo hibrida self-charging CE EPA terjangkau industri remot kontrol mesin pemotong rumput tuku langsung kanthi rega murah

The Vigorun mesin pemotong rumput remot kontrol kanthi trek nggabungake kemajuan paling anyar ing teknologi bantalan. Kanthi gesekan suda lan efisiensi sing luwih apik, bisa nyuda sampah lan nggedhekake konversi energi. Ngalami sesi mowing sing luwih lestari lan efisien, ngidini sampeyan fokus kanggo nggayuh pekarangan sing sampurna kanthi gampang.

  • bensin nul giliran 200 meter long distance kontrol remot dilakokno pemotong rumput pemangkas
  • China digawe remot kontrol track mower rega murah kanggo Advertisement, paling Cina mesin pemotong slope robot
  • kualitas paling apik remot kontrol ganja cutter digawe ing China
  • kacepetan engine bensin lelungan 6km / h baterei listrik remot mower ing trek
  • China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol industri paling apik ing China

Desain sing dianyari kita njamin umur sing luwih dawa, amarga presisi lan daya tahan motor servo 48V. Investasi ing mesin pemotong rumput remot kontrol industri paling apik sing bakal tahan uji wektu, nyedhiyakake layanan sing dipercaya kanggo taun-taun sing bakal teka. Output voltase sing stabil njamin daya sing konsisten, ngidini kinerja sing luwih apik lan pengalaman nglereni pekarangan sing luwih apik. Ngomong pamit kanggo fluktuasi voltase lan hello menyang pekarangan sampurna manicured.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts