China digawe pemangkas suket rega murah kanggo didol, pemotong suket kontrol remot paling apik ing China

Pemangkas suket nduweni bilah sing cetha lan motor sing kuat sing bisa ngethok lan ngethok suket kanthi efisien, nggawe pekarangan katon rapi lan terawat. Kemampuan kanggo ngethok suket kanthi merata lan nyebar potongan-potongan kanthi seragam ing lemah njamin rampung profesional.

Desain anyar 800mm jembaré nglereni 56V generator self-charging servo motor controller nul giliran terjangkau paling remot kontrol pemotong rumput tuku langsung online karo rega murah rega pabrik

Apa sampeyan duwe area warata gedhe utawa terrain sloped, pemangkas suket kita bisa nangani kabeh. Operasi remot kontrol ngidini sampeyan gampang maneuver mesin, mesthekake pemotongan sing akurat lan efisien saben wektu. Ora ana maneh nyurung mesin pemotong sing abot munggah lan mudhun bukit utawa nyenyet punggung.

  • mesin pemotong rumput remot kontrol kualitas paling apik digawe ing China
  • silinder tunggal empat tak 200 meter kontrol jarak remote control robot mesin pemotong untuk lereng
  • China digawe pemangkas suket rega murah kanggo didol, pemotong suket kontrol remot paling apik ing China
  • kualitas paling apik kontrol radio nirkabel pemangkas pekarangan digawe ing China
  • Mesin bensin 4 tak ukuran cilik remot kontrol remot mesin pemotong bukit

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo nggawe pesenan. Ayo Vigorun Tech mbantu sampeyan ngurus pekarangan kanthi gampang lan efisien. Aja nganti suket tiba entuk paling apik ing pekarangan sampeyan - pilih pemotong suket sing dikontrol jarak jauh sing paling apik ing pasar!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts