kacepetan bensin lelungan 6km/j kacepetan lumampah 0 ~ 6Km/h kontrol jarak jauh dilacak sikat mesin pemotong

Yen sampeyan kesel ngentekake pirang-pirang jam nyurung mesin pemotong rumput ing sekitar halaman utawa sampeyan pengin cara sing luwih gampang lan luwih efisien supaya pekarangan katon murni, aja goleki luwih cepet tinimbang kacepetan lumampah 0~6Km/h saka mesin pemotong sikat sing dilacak saka jarak jauh. Vigorun Tech!

Penjual sing paling laris khusus ngisi motor servo kualitas dhuwur nol giliran kontrol jarak jauh dilacak sikat mesin pemotong rega pabrik China tuku Langsung online

Bayangna: Sampeyan lagi lungguh kanthi kepenak ing latar mburi omah, nyedhot omben-omben sing adhem, lan nikmati cuaca sing apik. Ujug-ujug, sampeyan ngerti yen pekarangan sampeyan kudu dipotong. Tinimbang kudu ngentekake pirang-pirang jam nyurung mesin pemotong rumput sing abot, sampeyan mung njupuk remot kontrol lan ngoperasikake mesin pemotong rumput. Vigorun Tech kacepetan lelungan 6km / h remot kontrol dilacak sikat mesin pemotong. Kanthi mung sawetara klik, mesin pemotong wiwit obah, kanthi gampang nglereni suket lan nggawe pekarangan katon murni.

  • kualitas paling apik 4wd crawler remot kontrol pemotong rumput digawe ing China
  • jembaré nglereni bensin 800mm remot kontrol jarak 200m radio kontrol mower
  • China digawe remot kontrol suket cutter rega murah for sale, paling Cina slope mower biaya
  • mesin pemotong rumput taman remot kontrol kualitas paling apik digawe ing China
  • kacepetan bensin lelungan 6km/j kacepetan lumampah 0 ~ 6Km/h kontrol jarak jauh dilacak sikat mesin pemotong

Mower sikat sing dilacak paling apik yaiku mesin pemotong rumput remot kontrol revolusioner sing nggabungake teknologi canggih kanthi kinerja sing unggul. Kanthi motor sing kuat lan lading sing cetha, mesin pemotong sikat sing dilacak kanthi jarak jauh bensin bisa nangani suket lan suket sing paling angel. Lan amarga iku remot-kontrol, sampeyan bisa operate saka comfort saka emper utawa Patio, tanpa kudu keno panas, gangguan, lan musuhan saka mowers tradisional.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts