jembaré nglereni bensin 800mm remot kontrol jarak 200m radio kontrol mower

Bayangna: Sampeyan lagi lungguh kanthi kepenak ing latar mburi omah, nyedhot omben-omben sing adhem, lan nikmati cuaca sing apik. Ujug-ujug, sampeyan ngerti yen pekarangan sampeyan kudu dipotong. Tinimbang kudu ngentekake pirang-pirang jam nyurung mesin pemotong rumput sing abot, sampeyan mung njupuk remot kontrol lan ngoperasikake mesin pemotong rumput. Vigorun Tech remote kontrol jarak 200m radio kontrol mesin pemotong. Kanthi mung sawetara klik, mesin pemotong wiwit obah, kanthi gampang nglereni suket lan nggawe pekarangan katon resik.

Penjual sing paling laris khusus ngisi daya motor servo kualitas dhuwur nol giliran radio kontrol mesin pemotong rega pabrik China tuku Langsung online

Nanging ora mung kuwi. Mower kontrol radio paling apik dirancang kanthi daya tahan lan fleksibilitas. Iki nduweni trek karet kanthi ambane 15 sentimeter sing umum digunakake ing mesin teknik. Trek iki tahan banget kanggo abrasi, kanthi kekuatan dhuwur lan genggeman sing kuat, saéngga mesin pemotong kontrol radio bensin bisa mlaku kanthi normal ing lereng nganti 60 derajat. Nduwe kemampuan sing kuat kanggo nyebrang selokan, rawa, lereng sing curam, lan gurun.

  • kualitas paling apik 4wd crawler remot kontrol pemotong rumput digawe ing China
  • jembaré nglereni bensin 800mm remot kontrol jarak 200m radio kontrol mower
  • China digawe remot kontrol suket cutter rega murah for sale, paling Cina slope mower biaya
  • mesin pemotong rumput taman remot kontrol kualitas paling apik digawe ing China
  • kacepetan bensin lelungan 6km/j kacepetan lumampah 0 ~ 6Km/h kontrol jarak jauh dilacak sikat mesin pemotong

Dadi, yen sampeyan lagi nggoleki mesin pemotong rumput sing nggabungake kinerja, daya tahan, lan penak, ora katon luwih saka mesin pemotong kontrol radio 800mm sing ambane dipotong. Vigorun Tech. Kanthi fitur-fitur canggih lan desain sing ramah pangguna, iki minangka pilihan sing cocog kanggo sing duwe omah sing pengin njaga pekarangan supaya katon apik tanpa repot.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts