|

Motor Servo Mikro Kab

Vigorun pigura coil motor servo lan kabel enamel kabeh digawe saka bahan tahan suhu dhuwur.
Kita nggunakake wesi sembrani SH-bahan, kang duwe resistance suhu luwih dibandhingake H lan M gelar.
Iki ndadekake motor kita kurang rentan kanggo demagnetisasi lan luwih awet.

Suhu demagnetization motor dhuwur, ora bakal demagnetize anggere suhu internal ngisor 150 derajat Celsius lan suhu lumahing ngisor 100 derajat Celsius.

Poros output motor digawe saka baja gear lan wis dipateni supaya super hard lan tahan nyandhang tanpa chipping.

Garis daya (24V) lan garis encoder (5V) dipisahake kanggo ngindhari risiko encoder kena pengaruh risak voltase dhuwur.

Ora bisa dihindari yen operasi pemotong rumput bakal ditindakake ing wayah esuk nalika isih ana embun ing bilah suket, utawa ing mangsa panas nalika ana suhu lan kelembapan sing dhuwur, utawa nalika ana udan entheng nalika mowing.
Motor kita anti banyu lan disegel khusus.

Kabel timbal motor bisa nahan suhu dhuwur nganti 200 derajat Celcius, dene kabel pabrikan liyane mung bisa nangani suhu antara 105 nganti 150 derajat Celsius.

Motor kita nggunakake magnet kelas 35SH, sing populer ing pasar.

Cathetan: Hubungi wakil sales kita kanggo konfirmasi model pemotong rumput sing digunakake ing bagean iki.

Kaya Posts