China nggawe slope cutter rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol paling apik ing China

Vigorun Tech bangga kanggo saiki cutter slope kita, alat pangopènan pekarangan revolusioner sing ndadekke penak unprecedented lan efficiency.

Pemasok profesional China desain anyar nol giliran ngisi daya motor servo kualitas dhuwur disesuaikan paling apik dilacak remot kontrol mesin pemotong rumput rega pabrik kanggo didol

Pemotong slope nduweni kinerja kerja sing luar biasa. Kapasitas tangki minyak yaiku 7L, lan bisa terus-terusan nganti 4 jam kanthi tangki bensin lengkap. Sawise tangki bahan bakar diisi maneh, bisa terus kerja terus. Dilengkapi motor servo profesional 48V, nduweni voltase dhuwur, generasi panas banget, lan output voltase sing stabil banget, supaya mesin pemotong rumput bisa gampang njaga operasi mlaku kanthi garis lurus. Iki arang digayuh ing industri, lan sing paling apik dilacak remot kontrol lawn mower ora perlu mandheg kanggo cooling penengah, saéngga kanggo terus-terusan mow suket kanggo 24 jam.

  • mesin bensin 360 derajat rotasi agul-agul mowing cetha remot dilakokno pemotong ganja
  • China nggawe slope cutter rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol paling apik ing China
  • kualitas paling apik remot kontrol slope cutter digawe ing China
  • bensin luwes mowing dhuwur ukuran cilik bobot entheng kontrol mbatalake poto mowing lawn mower
  • China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat remot paling apik ing China

Dibandhingake karo pemotong rumput tradisional, pemotong slope nggunakake energi sing luwih murah lan biaya pangopènan sing luwih murah, nyedhiyakake tabungan jangka panjang.

Tuku mesin pemotong rumput remot kontrol paling apik sing dilacak saiki lan rasakake kepenak, efisiensi, lan kualitas Vigorun Tech. Hubungi kita saiki kanggo mangerteni sing luwih lengkap utawa nggawe pesenan. Ayo mbantu sampeyan njupuk pangopènan pekarangan menyang tingkat sabanjure!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts