China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, pemotong rumput blumbang paling apik ing China

Contone, sampeyan bisa njagong mulyo ing emper utawa Patio, ngombe tuwung saka warung, lan gampang ngontrol mower RC bisa liwat remot kontrol. Sampeyan ora kudu nandhang gangguan lan bledug, lan sampeyan bisa ngrampungake karya pemotong rumput kanthi gampang. Utawa, sampeyan bisa ngontrol pemotong suket blumbang sing paling apik kanggo nyambut gawe nalika nindakake perkara liyane, kayata nyirami kembang utawa ngresiki pekarangan, sing ngirit wektu lan tenaga.

Pabrik profesional China nol nguripake motor servo ngisi daya sing paling apik kanggo pemotong rumput blumbang kanthi rega murah

Kajaba iku, mesin pemotong RC dirancang kanthi daya tahan lan versatility. Trek karet sing ambane 15 sentimeter umume digunakake ing mesin rekayasa, sing nduweni kekuatan dhuwur, tahan abrasi sing apik lan genggeman sing kuat, ngidini pemotong rumput blumbang sing paling apik bisa digunakake ing lereng nganti 60 derajat. Apa iku nyebrang selokan, marshes, lereng curam utawa gurun, remot kontrol ganja cutter nduweni kemampuan traversing kuwat.

  • China nggawe RC mower rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • mesin pemotong rumput robot sing dioperasikake kanthi jarak jauh sing paling apik digawe ing China
  • EPA bensin mesin powered baterei dilakokno radio kontrol pekarangan trimmer
  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, pemotong rumput blumbang paling apik ing China
  • mesin pemotong rumput taman kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Ing kesimpulan, RC mower saka Vigorun Tech minangka mesin pemotong rumput remot kontrol kanthi kinerja sing luar biasa, daya tahan lan penak. Motor sing kuat, lading sing cetha, fungsi remot kontrol, lan trek karet sing ambane 15 sentimeter ngidini sampeyan njaga pekarangan kanthi gampang. Apa sampeyan sing duwe omah utawa tukang kebon profesional, pemotong rumput RC bakal dadi pembantu sing paling apik. Pilih pemotong rumput blumbang sing paling apik lan nikmati pengalaman perawatan pekarangan sing luwih gampang lan efisien!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts