China nggawe RC mower rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China

Apa sampeyan isih keganggu karo karya nyukur rumput? Apa sampeyan isih nggoleki cara sing luwih efisien lan trep kanggo njaga pekarangan? saiki, Vigorun Tech ndadekke sampeyan mower RC, revolusioner remot-kontrol lawn mower karo kinerja banget sing bakal nggawe karya care pekarangan dadi luwih gampang lan luwih nyenengake.

Pabrik profesional China nol nguripake motor servo ngisi daya sing paling apik kanggo mesin pemotong remot kontrol kanthi rega murah

Pemotong remot kontrol paling apik dilengkapi motor sing kuat lan bilah sing cetha, sing bisa gampang nangani macem-macem suket lan suket. Apa iku suket dhuwur utawa suket wangkal, RC mower bisa gampang Cut mau. Ing wektu sing padha, fungsi remot kontrol ngidini sampeyan ngoperasikake saka kadohan, tanpa kudu nandhang panas, gangguan lan ora nyaman saka pemotong rumput tradisional.

  • China nggawe RC mower rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • mesin pemotong rumput robot sing dioperasikake kanthi jarak jauh sing paling apik digawe ing China
  • EPA bensin mesin powered baterei dilakokno radio kontrol pekarangan trimmer
  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, pemotong rumput blumbang paling apik ing China
  • mesin pemotong rumput taman kontrol radio nirkabel kualitas paling apik digawe ing China

Contone, sampeyan bisa njagong kanthi nyaman ing teras utawa teras, ngombe secangkir kopi, lan gampang ngontrol mesin pemotong remot sing paling apik kanggo nggarap remot kontrol. Sampeyan ora kudu nandhang gangguan lan bledug, lan sampeyan bisa ngrampungake karya pemotong rumput kanthi gampang. Utawa, sampeyan bisa ngontrol mesin pemotong RC supaya bisa digunakake nalika nindakake samubarang liyane, kayata nyirami kembang utawa ngresiki pekarangan, sing ngirit wektu lan tenaga.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts