China nggawe mesin pemotong rumput radio kontrol rega murah kanggo didol, pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China

Pemotong rumput kontrol radio ora mung diwatesi kanggo panggunaan omah. Iki minangka aset penting kanggo bisnis lanskap komersial uga. Mbayangno bisa nangani wilayah suket gedhe kanthi gampang, tanpa mbutuhake karyawan utawa peralatan abot. Fitur remot kontrol ngidini kanggo maneuvering pas, mesthekake Rampung rapi lan profesional saben wektu.

Produsen profesional China kualitas dhuwur dynamo bensin servo motor nol giliran paling apik remot kontrol sikat cutter karo rega pabrik murah kanggo dodolan

Saliyane kepraktisan, pemotong sikat remot kontrol paling apik nawakake safety lan penak. Kanthi remot kontrol, sampeyan bisa ngindhari gangguan, bledug, lan bebaya potensial sing ana gandhengane karo mesin pemotong rumput tradisional. Iku solusi pangguna-loropaken sing nggawe pangopènan pekarangan breeze. Dilengkapi fitur safety canggih kayata sensor tabrakan lan tombol mandeg darurat, njamin safety operator lan lingkungan sekitar.

  • mesin pemotong rumput remot kontrol kualitas paling apik digawe ing China
  • 9HP 16HP mesin bensin dhuwur nglereni 20-150mm adjustable nirkabel dilacak mesin pemotong rumput
  • China nggawe mesin pemotong rumput radio kontrol rega murah kanggo didol, pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China
  • pemotong slope tanpa kabel kualitas paling apik digawe ing China
  • CE EPA 16HP 9HP daya kuat pisau tajam karet track radio kontrol robot mesin pemotong untuk bukit

Pemotong rumput kontrol radio kita nawakake macem-macem kaluwihan lan fitur sing nggawe pilihan sing cocog kanggo sing duwe omah lan profesional: Cocog kanggo macem-macem terrain, kalebu pekarangan, peternakan, gurun, lereng curam, gunung, lan liya-liyane, bisa digunakake ing lereng kanthi sudut 40 ° nganti 60 °.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts