motor listrik bensin mimpin remote kontrol jarak 200m radio kontrol sikat cutter

Bisa uga sampeyan duwe properti gedhe kanthi pekarangan sing jembar lan medan sing tantangan. Kita remot kontrol jarak 200m radio kontrol sikat cutter bisa nangani kabeh. Apa iku navigasi lereng, nglereni liwat suket kandel, utawa dealing karo lumahing ora rata, mesin pemotong iki njaluk proyek rampung cepet lan irit, ngirit wektu lan energi.

China nggawe motor servo hibrida kualitas super lan pengontrol dynamo nol giliran radio kontrol pemotong sikat rega murah tuku saka pabrik

Saliyane kepraktisan, pemotong sikat sing dikontrol radio sing didorong motor listrik nawakake keamanan lan kepenak. Kanthi remot kontrol, sampeyan bisa ngindhari gangguan, bledug, lan bebaya potensial sing ana gandhengane karo mesin pemotong rumput tradisional. Iku solusi pangguna-loropaken sing nggawe pangopènan pekarangan breeze. Dilengkapi fitur safety canggih kayata sensor tabrakan lan tombol mandeg darurat, njamin safety operator lan lingkungan sekitar.

  • Sato brushless DC motor sharp mowing agul-agul RC mesin nglereni suket
  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong radio sing paling apik ing China
  • kualitas paling apik kontrol radio nirkabel robot remot kontrol mesin pemotong digawe ing China
  • motor listrik bensin mimpin remote kontrol jarak 200m radio kontrol sikat cutter
  • China nggawe pemotong sikat tanpa kabel rega murah kanggo didol, rega pemotong remot paling apik ing China

Pemotong sikat sing dikontrol radio bensin bisa terus-terusan mowing suket paling sethithik 4 jam, kanthi area mowing nganti 1200-1800 meter persegi saben jam, njamin pengalaman pangopènan pekarangan sing cepet lan efisien. Kanthi remot kontrol, sampeyan bisa ngindhari kerumitan lan tenaga fisik sing ana gandhengane karo pemotong rumput tradisional, nggawe pangopènan pekarangan dadi gampang.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts