kualitas paling apik kontrol radio nirkabel robot remot kontrol mesin pemotong digawe ing China

Dibandhingake karo mesin pemotong rumput tradisional, mesin pemotong remot robot kontrol radio nirkabel nggunakake energi sing luwih murah lan biaya pangopènan sing luwih murah, nyediakake tabungan jangka panjang. Dibangun kanthi bahan lan komponen sing bermutu, dirancang kanggo tahan kaku panggunaan biasa, njamin umur sing dawa.

China nggawe motor servo hibrida kualitas super lan Controller dinamo pangisi daya nol giliran kontrol radio nirkabel robot remot kontrol mesin pemotong rega murah tuku saka pabrik

Apa sampeyan duwe latar mburi cilik utawa properti komersial sprawling, ing Vigorun Tech mesin pemotong remot kontrol robot kontrol radio nirkabel minangka alat sing sampurna kanggo njaga pekarangan sampeyan katon paling apik. Ngomong pamit kanggo repot pangopènan pekarangan tradisional lan hello kanggo pengalaman luwih efisien lan nyenengake.

  • Sato brushless DC motor sharp mowing agul-agul RC mesin nglereni suket
  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong radio sing paling apik ing China
  • kualitas paling apik kontrol radio nirkabel robot remot kontrol mesin pemotong digawe ing China
  • motor listrik bensin mimpin remote kontrol jarak 200m radio kontrol sikat cutter
  • China nggawe pemotong sikat tanpa kabel rega murah kanggo didol, rega pemotong remot paling apik ing China

Tuku mesin pemotong remot kontrol robot kontrol radio nirkabel dina iki lan rasakake kepenak, efisiensi, lan kualitas Vigorun Tech. Hubungi kita saiki kanggo mangerteni sing luwih lengkap utawa kanggo nggawe pesenan. Ayo mbantu sampeyan njupuk pangopènan pekarangan menyang tingkat sabanjure!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts