China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong robot nirkabel paling apik ing China

Yen sampeyan kesel mbuwang pirang-pirang jam nyurung mesin pemotong rumput ing sekitar halaman, lan sampeyan pengin cara sing luwih gampang lan luwih efisien supaya pekarangan katon murni. Ora katon luwih saka mesin pemotong rumput sing dikontrol radio Vigorun Tech.

Pemasok pabrikan unik China 16HP motor servo persetujuan CE EPA lan peredam gear anget ngisi dhewe mesin pemotong robot nirkabel paling apik Tuku online langsung rega murah

Mesin pemotong robot nirkabel sing paling apik yaiku mesin pemotong rumput remot kontrol revolusioner sing nggabungake teknologi canggih kanthi kinerja sing unggul. Kanthi motor sing kuat lan lading sing landhep, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio bisa gampang nangani suket lan suket sing paling angel. Lan amarga iku remot-kontrol, sampeyan bisa operate saka comfort saka emper utawa Patio, tanpa kudu keno panas, gangguan, lan musuhan saka mowers tradisional.

  • China digawe remot kontrol pemotong suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong radio sing paling apik ing China
  • baterei ngisi daya hibrida kanthi konsumsi energi rendah mesin pemotong slope tanpa kabel
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong robot nirkabel paling apik ing China
  • tetanèn robot bensin konsumsi daya kurang remot kontrol lawnmower
  • China nggawe mesin pemotong radio sing dikontrol kanthi rega murah kanggo didol, biaya pemotong slope paling apik ing China

Dadi, yen sampeyan nggoleki mesin pemotong rumput sing nggabungake kinerja, daya tahan, lan penak, goleki mesin pemotong rumput sing dikontrol radio saka Vigorun Tech. Kanthi fitur-fitur canggih lan desain sing ramah pangguna, iki minangka pilihan sing cocog kanggo sing duwe omah sing pengin njaga pekarangan sing paling apik tanpa repot. Supaya sampeyan dina iki lan nemu bedane dhewe!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts