bensin listrik hibrida powered kacepetan travel 6km / h sikat cutter tanpa kabel

Ora mung mesin pemotong sikat bensin tanpa kabel duwe mesin sing kuat kanthi kemampuan kanggo ngilangi suket sing angel lan lereng sing akeh banget, nanging uga trep kanggo digunakake. Kanthi remot kontrol, sampeyan bisa ngoperasikake mesin pemotong rumput saka jarak sing aman, nyuda resiko kacilakan. Ukuran kompak ngidini kanggo panyimpenan gampang, lan desain entheng ndadekake gampang kanggo maneuver.

Produsen profesional Cina grosir terjangkau 56V dinamo 800mm lebar pemotongan self-charging CE EPA persetujuan pemotong sikat tanpa kabel kanggo penjualan

At Vigorun Tech, kita prioritas safety lan kualitas. Pemotong sikat listrik hibrida bensin tanpa kabel dirancang kanthi macem-macem fitur safety kanggo njamin pengalaman motong rumput sing ora kuwatir. Kabeh mesin pemotong rumput kita duwe garansi setaun, supaya sampeyan bisa yakin yen sampeyan tuku.

  • mesin bensin lumampah kacepetan 0 ~ 6Km/h sharp mowing blades remote cutter suket
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot paling apik kanggo didol
  • bensin listrik hibrida powered kacepetan travel 6km / h sikat cutter tanpa kabel
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China
  • mesin bensin daya kuwat kabeh terrain remot kontrol mower kanggo bukit

Ngucapake pamit kanggo tenaga kerja sing mundur lan salam kanggo pangopènan pekarangan sing ora gampang. Pilih kacepetan lelungan 6km/j pemotong sikat tanpa kabel Vigorun Tech kanggo pengalaman mowing rapi lan efisien.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts