dhuwur nglereni hibrida luwes 10-150mm 800mm jembaré nglereni remot dioperasikake mesin pemotong lereng robot

Pemotong rumput tradisional mbutuhake wong nindakake dhewe, sing ora mung kesel, nanging uga duwe risiko safety tartamtu. Saiki, kita ngenalake sampeyan mesin pemotong slope robot sing dioperasikake kanthi jarak jauh 800mm diprodhuksi dening Vigorun Tech, sing bakal nggawa sampeyan pengalaman mowing anyar.

Pabrik grosir profesional Cina dinamo ngisi daya terjangkau 800mm lebar pemotongan CE EPA persetujuan mesin pemotong lereng robot sing dioperasikake jarak jauh kanthi rega murah kanggo dodolan

Pemotong lereng robot sing bisa diatur kanthi dhuwur 10-150mm sing dioperasikake adoh nggunakake teknologi remot kontrol sing canggih, supaya sampeyan bisa ngontrol karyane kanthi gampang. Sampeyan mung kudu mencet tombol ing remot kontrol ing tangan, lan mesin pemotong rumput bakal kanthi otomatis bisa digunakake. Bisa digunakake ing macem-macem terrain kayata gunung, lereng curam, blumbang, rawa, pinggir kali, lan wilayah wedhi, lan uga bisa ngatasi masalah pangopènan wilayah sloping gedhe.

  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • hibrida dhewe ngisi daya serep baterei timer daya generator remot dilakokno pemangkas suket
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol
  • dhuwur nglereni hibrida luwes 10-150mm 800mm jembaré nglereni remot dioperasikake mesin pemotong lereng robot
  • China digawe remote control mesin pemotong lereng curam rega murah kanggo didol, mesin pemotong lereng terpencil paling apik kanggo didol

Singkaté, mesin pemotong slope robot sing dioperasikake jarak jauh hibrida iki minangka alat kebon sing praktis lan trep. Ora mung bisa ngirit wektu lan gaweyan, nanging uga nggawe taman utawa pekarangan luwih apik lan rapi. Yen sampeyan pengin seneng pengalaman mowing luwih gampang lan luwih trep, banjur aja ragu-ragu, pilih remot kontrol slope mower saka Vigorun Tech!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts