Mesin pemotong rumput sing dikontrol radio China RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik kanthi remot kontrol

Pemotong rumput sing dikontrol radio RC dilengkapi mesin sing kuat lan lading sing awet, sing bisa gampang ngilangi suket lan suket. Uga nduweni fungsi dhuwur nglereni sing bisa diatur, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda. Kajaba iku, swarane sithik, sing ora bakal ngganggu tanggane utawa kulawarga.

Grosir pabrik profesional Cina dinamo ngisi daya terjangkau 800mm lebar pemotongan CE EPA persetujuan robot pemotong rumput paling apik kanthi remot kontrol kanthi rega murah kanggo dodolan

Mesin pemotong rumput robot paling apik kanthi remot kontrol iki uga duwe desain sing cerdas. Bisa kanthi otomatis nyetel dhuwur nglereni miturut kondisi terrain lan pekarangan sing beda-beda kanggo njamin asil pemotongan sing luwih seragam. Uga dilengkapi sensor panyegahan alangan kanggo ngindhari alangan kanthi otomatis lan nglindhungi properti lan safety sampeyan.

  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • hibrida dhewe ngisi daya serep baterei timer daya generator remot dilakokno pemangkas suket
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol
  • dhuwur nglereni hibrida luwes 10-150mm 800mm jembaré nglereni remot dioperasikake mesin pemotong lereng robot
  • China digawe remote control mesin pemotong lereng curam rega murah kanggo didol, mesin pemotong lereng terpencil paling apik kanggo didol

Singkaté, pemotong rumput sing dikontrol radio RC iki minangka alat kebon sing praktis lan trep. Ora mung bisa ngirit wektu lan gaweyan, nanging uga nggawe taman utawa pekarangan luwih apik lan rapi. Yen sampeyan pengin seneng pengalaman nglereni sing luwih gampang lan luwih trep, aja ragu-ragu, pilih mesin pemotong rumput robot sing paling apik kanthi remot kontrol. Vigorun Tech!

Matur nuwun kanggo nonton! Yen sampeyan seneng mesin pemotong rumput sing dikontrol radio RC, elinga seneng, langganan lan enggo bareng!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts