China mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol

Pemotong rumput tradisional mbutuhake wong nindakake dhewe, sing ora mung kesel, nanging uga duwe risiko safety tartamtu. Saiki, kita introduce kanggo sampeyan mesin pemotong bank remot kontrol diprodhuksi dening Vigorun Tech, sing bakal nggawa sampeyan pengalaman mowing anyar.

Grosir pabrik profesional Cina dinamo pangisi daya diri sing terjangkau 800mm lebar pemotongan CE EPA persetujuan mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanthi rega murah kanggo dodolan


Pemotong slope remot kontrol paling apik iki nggunakake teknologi remot kontrol canggih, supaya sampeyan bisa ngontrol karyane kanthi gampang. Sampeyan mung kudu mencet tombol ing remot kontrol ing tangan, lan mesin pemotong rumput bakal kanthi otomatis bisa digunakake. Bisa digunakake ing macem-macem terrain kayata gunung, lereng curam, blumbang, rawa, pinggir kali, lan wilayah wedhi, lan uga bisa ngatasi masalah pangopènan wilayah sloping gedhe.

  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • hibrida dhewe ngisi daya serep baterei timer daya generator remot dilakokno pemangkas suket
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol
  • dhuwur nglereni hibrida luwes 10-150mm 800mm jembaré nglereni remot dioperasikake mesin pemotong lereng robot
  • China digawe remote control mesin pemotong lereng curam rega murah kanggo didol, mesin pemotong lereng terpencil paling apik kanggo didol

Mower bank remot kontrol dilengkapi mesin kuat lan agul-agul awet, kang bisa gampang Cut liwat macem-macem suket lan suket. Uga nduweni fungsi dhuwur nglereni sing bisa diatur, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda. Kajaba iku, swarane sithik, sing ora bakal ngganggu tanggane utawa kulawarga.

Matur nuwun kanggo nonton! Yen sampeyan seneng mesin pemotong slope remot kontrol paling apik, elinga like, subscribe lan share!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts