bensin landhep mowing glathi kustomisasi werna kontrol radio nirkabel pemangkas suket

Vigorun Tech, pusat tenaga Cina sing unggul ing inovasi teknologi, bangga nampilake pemotong rumput remot kontrol jarak jauh, pemangkas rumput kontrol radio nirkabel warna kustomisasi. Kanthi fokus ing nyediakake produk kualitas dhuwur lan layanan pelanggan ngédap, kita wis ditetepake dhéwé minangka pasukan kanggo dianggep karo ing industri.

Produsen profesional Cina Pemasok CE EPA persetujuan self-charging dynamo 800mm cutting width terjangkau kontrol radio nirkabel pemangkas rumput rega murah tuku online langsung

Salah sawijining kaluwihan utama kanggo milih Vigorun Tech prasetya kita kanggo lengkap pre-sales lan support sawise-sales. Kita ngerti yen tuku mesin pemotong rumput remot kontrol minangka investasi, lan kita pengin para pelanggan yakin karo keputusane. Tim sing duwe kawruh tansah siyap nulungi sampeyan sajrone proses tuku, menehi tuntunan lan mangsuli pitakon sampeyan. Kajaba iku, kita nyedhiyakake dhukungan teknis sing cepet lan efisien, supaya sampeyan ora nate nemoni alangan nalika ngoperasikake pemangkas rumput kontrol radio nirkabel bensin.

  • dhuwur nglereni 1-18 cm luwes 200 meter dawa kontrol kontrol remot kontrol suket trimmer
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China
  • 9HP 16HP mesin bensin adjustable cutting height 10-150mm wireless robot mower slope
  • China digawe radio kontrol slope mower rega murah for sale, Cina mower RC paling apik
  • bensin landhep mowing glathi kustomisasi werna kontrol radio nirkabel pemangkas suket

At Vigorun Tech, kita pracaya ing arep mil ekstra kanggo njamin kepuasan pelanggan. Pramila kita nawakake pasokan suku cadang sing dipercaya kanggo ngatasi kabutuhan pangopènan utawa perbaikan sing bisa kedadeyan. Kanthi jaringan dealer resmi kita sing akeh, sampeyan bisa yakin manawa pemangkas suket kontrol radio nirkabel pisau pemotong sing cetha bakal tansah ana ing kondisi sing paling apik.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts