Mesin pemotong rumput sing dikontrol radio China rega murah, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo lereng

Apa sampeyan isih kuwatir karo metode pemotong rumput tradisional sing rumit lan akeh wektu? Apa sampeyan pengin njaga pekarangan kanthi gampang lan efisien? Banjur sampeyan kudu ora kantun kita Vigorun Tech mesin pemotong rumput sing dikontrol radio!

Paling populer 600mm cutting widh CE EPA persetujuan self-charging dynamo servo motor controller mesin pemotong remote control paling apik kanggo lereng rega murah langsung tuku saka China

Mesin pemotong rumput remot kontrol mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo lereng diprodhuksi kanthi teknologi paling canggih lan bahan berkualitas tinggi kanggo menehi pengalaman pangopènan pekarangan sing paling trep lan efisien. Kanthi mesin pemotong rumput remot kontrol, sampeyan ora perlu nahan srengenge panas lan operasi sing rumit, cukup lungguh kanthi nyaman ing iyub-iyub lan gampang ngontrol mesin pemotong rumput nganggo remot kontrol. Mesin pemotong rumput kita dirancang supaya entheng lan gampang dioperasikake, sing bisa gampang ngatasi macem-macem wujud lan ukuran pekarangan.

  • China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, remot kontrol mesin pemotong slope paling apik ing China
  • bensin ukuran cilik kustomisasi bobot entheng werna remot kontrol pemotong rumput pemotong rumput
  • China digawe remot kontrol rerumput mower rega murah kanggo sale, Cina remot kontrol pemotong rumput paling apik
  • kacepetan lumampah hibrida 0 ~ 6Km / h konsumsi daya kurang mesin pemotong rumput nirkabel
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo lereng

Mesin pemotong rumput remot kontrol kita dilengkapi mesin Loncin sing disertifikasi CE, sing cocog karo standar emisi Euro 5 utawa EPA, kanthi lengkap memenuhi syarat pasar Eropa lan Amerika. Iku banget hemat energi lan ramah lingkungan. Ing wektu sing padha, mesin pemotong rumput kita uga wis lulus tes lan sertifikasi kualitas sing ketat kanggo njamin linuwih lan daya tahan. Mula, mesin pemotong rumput remot kontrol radio mesin pemotong rumput populer banget ing pasar Eropa lan Amerika.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts