China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, remot kontrol mesin pemotong slope paling apik ing China

Apa sampeyan pengin njaga pekarangan kanthi gampang lan efisien? Banjur sampeyan kudu ora kantun kita Vigorun Tech mesin pemotong slope! Remot kontrol slope mower paling apik saka Vigorun Tech adopts teknologi majeng, kang bisa cepet lan roto-roto motong pekarangan. Sampeyan ora perlu mbuwang akeh wektu lan gaweyan kanggo nyopot pemotong rumput tradisional, nggawe pemotong rumput gampang lan cepet.

Paling populer 600mm cutting widh CE EPA persetujuan self-charging dynamo servo motor controller best slope mower remote control rega murah langsung tuku saka China

Panggunaan mesin pemotong slope kanthi rutin bisa mbantu sampeyan ngontrol tuwuhing pekarangan, nyegah tuwuhing suket, lan njaga kaendahan pekarangan. Rumput sing dipotong kanthi rapi uga mbantu nyegah kedadeyan hama lan penyakit.

Kontrol remot mower slope paling apik nggunakake teknologi hemat energi, sing bisa nyuda konsumsi energi lan polusi lingkungan. Nggunakake mesin pemotong rumput mbantu nyuda swara lan polusi udara.

  • China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, remot kontrol mesin pemotong slope paling apik ing China
  • bensin ukuran cilik kustomisasi bobot entheng werna remot kontrol pemotong rumput pemotong rumput
  • China digawe remot kontrol rerumput mower rega murah kanggo sale, Cina remot kontrol pemotong rumput paling apik
  • kacepetan lumampah hibrida 0 ~ 6Km / h konsumsi daya kurang mesin pemotong rumput nirkabel
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo lereng

Pilih Vigorun Tech's remot kontrol lawn mower slope mower, lan nggawe pangopènan pekarangan luwih gampang lan luwih nyenengake! Pesen saiki lan nikmati kenyamanan lan efisiensi mesin pemotong rumput remot kontrol!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts